USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські ЗМІ допомагають правоохоронцям виявляти порушників

28 Березня 2018 19:21
Головний поліцейський Луцька Олег Кічук розповів, що правоохоронці моніторять публікації волинських ЗМІ, адже у випадку виходу статті про кримінальне правопорушення, вони можуть відкривати справу для подальшого розслідування.

Під час пленарного засідання 39-ої сесії Луцької міської ради депутат Анна Мовяк поцікавилася, чи поліцейські відкривають кримінальні провадження на основі інформації в публікаціях ЗМІ.

На це начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук відповів ствердно.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧЕРЕЗ ГРАЛЬНИЙ БІЗНЕС У ЛУЦЬКУ ПОГІРШУЄТЬСЯ КРИМІНОГЕННА СИТУАЦІЯ

«Будь-яка публікація, заява в ЗМІ, мережі інтернет є підставою для відкриття кримінального провадження. Втім, бувають випадки, коли в ЗМІ публікують інформацію, а з цього питання вже тривали слідчі дії і це негативно впливає на хід розслідування», - пояснює Олег Кічук.

Також він розповів, що кількість правопорушень у Луцьку значно зменшилась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
слідчий Показати IP 28 Березня 2018 19:53
І скільки таких кримінальних проваджень відкрито за інформацією у ЗМІ?;) Запитання депутата було для заголочки? Сказати "а" і не сказати "б"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus