USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські чиновники надають перевагу семінарам

15 Грудня 2008 11:35

Директор Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Тетяна Литвиненко звітувала про роботу закладу, який вона очолює під час наради у голови Волинської ОДА Миколи Романюка, – 15 грудня повідомляють «Волинські Новини».
За словами пані Литвиненко, щорічно у центрі підвищують кваліфікацію в середньому понад три тисячі осіб. За 11 місяців цього року ця цифра складає більш ніж 2, 5 тисячі осіб.
Тетяна Литвиненко стверджує, що на заходах структури немає проблем з явкою. Дедалі більша увага приділяється проведенню семінарів. Цього року понад дві тисячі осіб взяли участь у більш ніж півсотні семінарів організованих центром.
Також, застосовується практика навчання без відриву від виробництва. Зокрема, цю форму навчання вже випробували держслужбовці Луцької Рожищенської та Ківерцівської РДА. Також, приділяється увага навчанню у галузі тендерів. Більш ніж півтори тисячі осіб підвищили кваліфікацію у цій темі.
За словами пані Литвиненко, у перспективі потрібно працювати над якісним складом слухачів та робити акценти на проведення виїздних семінарів, навчання без відриву від виробництва та надання платних послуг.    
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus