USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські дороги ремонтуватимуть місцеві спеціалісти?

25 Травня 2009 09:42
Голова облдержадміністрації Микола Романюк провів 23 травня нараду із питань організації будівництва доріг в області. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинськоъ ОДА, пріоритетне на порядку денному – виконання у 2009 році планових завдань із реконструкції дороги «Київ-Ковель-Ягодин». До обговорення також запросили і представників підрядного підприємства ДП «Автобан Україна».
Голова облдержадміністрації Микола Романюк жорстко поставив питання щодо підписання генпідрядником субпідрядних договорів на будівництво дороги та придорожньої інфраструктури саме із місцевими підприємствами: «Я особливо наголошую на необхідності максимально залучати волинських спеціалістів. Це дуже важливо, адже тоді працюватимуть люди, надходитимуть платежі до обласного бюджету». За результатами наради дано ряд відповідних доручень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus