USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські інваліди цього року не отримають новенькі авто

11 Червня 2009 11:32
Волинь одна з найкращих областей по інформаційному забезпеченню центрального банку даних із проблем інвалідності. Про це розповіла під час обласної наради зі  спеціалістами по роботі із інвалідами управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій та міських рад начальник відділу соціальних допомог, житлових субсидій та у справах інвалідів Людмила Сербіненко, – повідомляє 11 червня репортер «Волинських Новин».
 
Отже, основним питанням наради було заповнення ЦБДІ, який був створений для того, щоб Міністерство праці могло контролювати кошти, які йдуть на допомогу інвалідам. З цією метою було заведено особові справи на кожного інваліда, в якій зазначалося, хто і яку отримує допомогу. За словами Людмили Сербіненко, Волинська область із цим завданням справилась найкраще.
 
Що ж до самої допомоги інвалідам, то цього року вона буде меншою. Наприклад, на підтримку УТОС на 2009 рік передбачено 180 тисяч гривень, в тому числі і на ремонт приміщення.
 
Також інваліди не отримають новеньких авто, адже кошти на їх придбання державним бюджетом не передбачені. На Волинь виділено лише два авто, що були у  вжитку, та шість в якості гуманітарної допомоги. З цього приводу пані Сербіненко попросила провести роз’яснювальну роботу, щоб це питання не викликало ніякого ажіотажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антонім Показати IP 11 Червня 2009 20:02
зато депутати і чиновники отримають нові службові мерси

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus