USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські «лісгоспи» роздавали спонсорську допомогу, маючи кредити, – КРУ

18 Червня 2009 16:49
Шістнадцять підприємств Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства надали юридичним та фізичним особам спонсорської та благодійної допомоги обсягом понад 0,6 мільйона гривень. Про це свідчать матеріали проведеної КРУ ревізії фінансово-господарської діяльності Державного комітету лісового господарства України та підпорядкованих йому підприємств, установ і організацій за друге півріччя 2007 року та 2008 рік, – повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією офіційного сайту КРУ, водночас ці ж підприємства залучили кредитних ресурсів, у зв’язку із недостатністю власних обігових коштів, обсягом 6,5 мільйона гривень та сплатили майже півтора мільйона гривень відсотків за їх користування. Варто наголосити, що попередніми контрольними заходами на зазначених підприємствах також встановлено зайве надання благодійної допомоги на суму понад 1 мільйона гривень при отриманні кредитів обсягом 9,4 мільйона гривень та сплаті відсотків за їх користування обсягом 2,1 мільйона гривень.
 
Довідково:
 
За результатами ревізій 356 об’єктів контролю системи Держкомлісгоспу встановлено порушень на загальну суму майже 454 мільйона гривень, з яких недоотримано коштів обсягом 27 мільйонів. Окрім того, встановлено порушень, що призвели до втрат, обсягом понад 35 мільйонів гривень, втрат фінансових і матеріальних ресурсів, допущених у результаті неефективних управлінських дій, обсягом 84 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лісоруб Показати IP 20 Червня 2009 17:07
Нарешті!!! Контролюючі органи - КРУ - нарешті взялися за лісову мафію Колісників. Впевнений, прокуратуру і СБУ тут тоже чекають приємні шокуючі сюрпризи. Там таке твориться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus