USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські підприємці скаржились голові Держкомпідприємництва

30 Вересня 2008 16:26
Волинські підприємці під час зустрічі з головою Держкомпідприємництва України Костянтином Ващенком скаржились на свої проблеми. Про це 30 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Під час зустрічі із Костянтином Ващенком прозвучали проблеми доступності кредитів, підтримки бізнесу початківців, оренди приміщень. Усього було озвучено близько 30 невирішених питань.Однією із найболючіших тем виявилась перевірка підприємств. За словами одного із бізнесменів Володимира Черняка, «перевіряючі бояться робити перевірки, коли не знаходять порушень. І рано чи пізно вони таки знайдуть, до чого придертися».
Як розповів Костянтин Ващенко, «останнім часом прийняли багато законів, але треба перевірити, як вони виконуються на місцях». Закони, за його словами, не до кінця працездатні.
Так, наприклад, виконавчий директор Спілки промисловців та підприємців Волинської області Юрій Анцух зауважив, що, згідно з Законом України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», підприємства, які мають незначний ступінь ризику, повинні перевіриться ДПАУ лише раз у 5 років, а не кожного місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Конкретно Показати IP 30 Вересня 2008 22:29
Ну і шо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus