USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волинські податківці розкручують фірму, яка завдала державі 20 мільйонів збитків?

2 Жовтня 2008 11:33
Зараз триває перевірка фірми однієї із волинських груп компаній, де державі завдано збитків на 18-20 мільйонів гривень. Про це 2 жовтня під час брифінгу розповів начальник відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в області Олег Власюк, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Власюка, по цій справі голова ДПА у Волинській області створив спеціальну комісію, яка надасть попередні матеріали до 10 жовтня. На думку податківця, у цій справі замішані і працівники ДПА.
Натомість наразі до обласної прокуратури спрямовано матеріали зловживання службовим становищем посадовців Луцької ОДПІ. Зокрема у 2007 році було неправомірно підтверджено до відшкодування підприємству ВТКМ майже 800 тисяч гривень ПДВ. Окрім цього, тій самій фірмі недораховано до сплати понад 2 мільйони гривень податку на прибуток.
Загалом з початку року за матеріалами роботи відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Волинській області порушено дев’ять карних справ, дві з яких скоро передадуть до суду. Однак Олег Власюк констатував, що дуже важко добитися реального, а не умовного терміну для корупціонерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Братан Показати IP 2 Жовтня 2008 11:45
А чому важко добитись реального, а не умовного терміну для корупціонерів? І хто голова Верховного Суду України?
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 13:34
Назву фірми - в студію! Народ має знать своїх гєроїв!
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 14:44
Невже контініум???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus