USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські посадовці райсуду завдали збитків державі на 500 тисяч гривень

10 Жовтня 2008 15:27
У Волинській області працівниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю викрито посадовців райсуду, які завдали збитків державі на 500 тисяч гривень. Про це 10 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Міністерство внутрішніх справ України, оперативники УБОЗ встановили, що посадовці райсуду внесли до офіційних документів, а саме до ухвали суду, неправдиві відомості, внаслідок чого змусили начальника МРЕВ одного з відділів Державтоінспекції обласної міліції зареєструвати чотири іноземні автомобілі без сплати відповідних митних зборів, які становлять близько півмільйона гривень.
За матеріалами УБОЗу, обласна прокуратура порушила відносно службових осіб Луцького районного суду кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 375 (винесення суддею завідомо неправосудного вироку), частиною 1 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) та частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВПГ Показати IP 12 Жовтня 2008 12:43
якщо збитки нанесли, то автомобілі були зареестровані? Чи подавав начальник МРЕВ одного із відділів Державтоінспекції обласної міліції апеляційну скаргу на ухвалу суду ?? Просимо журналістів ВН зясувати ? Бо це є байки для простих смертних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus