USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські рятувальники навчали дітей у гімназії №18 обласного центру. ФОТО

24 Лютого 2009 13:28
Дитячі пустощі з вогнем вкрай небезпечні. Цю пожежну аксіому вже в котрий раз підтверджує сувора статистика. Кожна десята пожежа, що трапляється у державі, стається з вини дітей. Про це 24 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Збереження життя дітей, виховання культури поведінки з вогнем – основне завдання батьків, педагогів. Цьому ж приділяють велику увагу і працівники пожежно-рятувальної служби області.
За інформацією сайту ГУ МНС України у волинській області, минулого тижня рятувальники завітали до учнів 18 гімназії. Малечі розповіли про небезпеку, яку таїть у собі вогонь, правила недопущення пожежі у побуті. Діти дізнались про зміну номерів екстрених служб з двозначних на тризначні.
Зважаючи на холодну пору року, рятувальники зосередили увагу школярів на небезпеці виходу на лід. З початку року в області зафіксовані вже чотири випадки рятування людей, які внаслідок своєї необачної поведінки опинились у крижаній воді.
Завдяки грамотним та самовідданим діям своїх рятівників, ці люди, серед яких переважна більшість дітей, залишились живими. Тож знати, як діяти, щоб не попасти під лід та допомогти іншому у подібній ситуації і вчили працівники служби порятунку.
Під час заняття діти наочно побачили на екранах шкільних комп’ютерів яскраві правила безпеки, передивились навчальний фільм про діяльність підрозділів міністерства з питань надзвичайних ситуацій нашої області.
Після закінчення заняття школярі досить впевнено відповідали на запитання дорослих по вивчених правилах. На згадку про заняття рятувальники роздали дітлахам пам’ятки з безпеки, які були дуже задоволені таким незвичним уроком та самими викладачами у формі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus