USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські СБУшники вдесяте перемогли на «Кубку Дружби». ФОТО

6 Жовтня 2010 12:18
Команда Управління Служби безпеки України у Волинській області взяла учатсь у ХХІІІ традиційних змаганнях з військово-прикладних та масових видів спорту серед колективів фізичної культури управлінь СБУ України «Кубок Дружби», що відбулися у Рівному.
Кращі спортсмени регіональних управлінь з Волині, Рівненщини, Тернопільщини та Хмельниччини виборювали першість із міні-футболу, шахів, стрільби з табельної зброї, настільного тенісу, кросу та волейболу. Про це повідомили у прес-службі УСБУ в області.
Традиційно потужно виступила команда Управління СБУ у Волинській області та вдесяте за останніх п'ятнадцять років здобула загальнокомандну перемогу і перехідний «Кубок Дружби».
У турнірах з окремих видів спорту перші місця зі стрільби, шахів та міні-футболу вибороли представники волинської команди.
Такі змагання серед співробітників органів Державної безпеки надають вагомий імпульс розвитку спортивно-масової роботи в регіональних підрозділах, сприяють дотриманню військовослужбовцями здорового способу життя.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VEKTRA Показати IP 6 Жовтня 2010 22:14
CБУ України - це що якась нова абревіатура? Вперше чую... Можливо нашим журналістам потрібно взяти кілька уроків граматики для учнів середніх класів або детальніше ознайомитись із системою правоохоронних органів України...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus