USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські ставки зацікавили киян?

26 Травня 2009 13:44
Питання про надання мисливських угідь у користування знову стало причиною баталій у сесійній залі Волинської облради. Про це 26 травня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Включення питання «Про надання мисливських угідь у користування» до проекту порядку денного пленарного засідання сесії обурило депутата облради від фракції Партії регіонів Олександра Башкаленка. Пан Башкаленко мотивував це тим, що на попередньому пленарному засіданні рішення не було прийнято і його мали розглянути на наступній сесії. Депутати з ним погодилися і це питання сьогодні не розглядалося.
 
Коли дійшло до надання в оренду водних об’єктів місцевого значення та внесення змін у рішення обласної ради, депутат Ігор Гузь (фракція «Наша Україна») попрохав голову профільної комісії надати довідку чи аналітичну записку щодо стану справ по оренді водойм на Волині. Голова облради Анатолій Грицюк і голова комісії Олег Кіндер погодилися оприлюднити відповідну інформацію під час наступної сесії Волиньради.
 
У голови фракції «Наша Україна» Сергія Слабенка виникли зауваження щодо проекту рішення з питання, оскільки там пропонувалося надати в оренду ставок жителю Києва. Голова депутатської комісії Олег Кіндер пояснив, що потенційний орендар сприятиме громаді, наповненню її бюджету.
 
Але лідер фракції Партії регіонів у обласній раді Петро Пронь обурений тим, що його не запросили на засідання комісії, де розглядалося питання про мисливські угіддя. Його дивує, чому Олег Кіндер суміщає керівництво Державною екологічною інспекцією у Волинській області і постійною комісією обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів.
 
За словами депутата-регіонала, пану Кіндеру ще не вистачає очолити відомства, якими керує Богдан Колісник (Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства) і Володимир Мирка (Державне управління охорони навколишнього природного середовища в області). Петро Пронь вважає, що суміщення посад Олегом Кіндером варто розглянути комісії облради з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю.
 
Натомість пан Кіндер певен, що діяльність на посаді начальника Держекоінспекції у Волинській області не стоїть на заваді, а взаємодоповнює головування у профільній комісії облради. Це, як вважає депутат, допомагає краще розбиратись у екологічних проблемах Волині і вирішувати їх.
 
Зрештою, депутати проголосували за надання в оренду водних об’єктів місцевого значення, а також за низку інших рішень екологічного спрямування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Травня 2009 14:47
"Голова депутатської комісії Олег Кіндер пояснив, що потенційний орендар сприятиме громаді, наповненню її бюджету." Журналісти, прослідкуйте будь-ласка на скільки через місяць наповниться сільський бюджет київським БЮТівцем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus