USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські телевізійники, працівники радіо та зв’язківці отримали орден, грамоти і годинники

16 Листопада 2009 14:04
Сьогодні у Волинській облдержадміністрації перші особи краю нагородили грамотами та цінними подарунками кращих працівників обласного телебачення, радіо та зв’язку з нагоди їхнього професійного свята. Про це 16 листопада інформує репортер «Волинських новин».
Насамперед, обласні чиновники повідомили про президентський указ, згідно з яким Віктор Ющенко нагородив генерального директора Волинської обласної телерадіокомпанії Святослава Пирожка орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. «Цей орден із повним правом могли б носити мої славні колеги – від інженерів, журналістів до заступників генерального директора. Це спільна заслуга всього колективу», - подякував лауреат високої державної нагороди.
На урочистому засіданні губернатор Микола Романюк разом із спікером обласної ради Анатолієм Грицюком відзначили почесними грамотами найліпших працівників державного телебачення та обласного радіо, радіостанцій «Луцьк», «СіД FM», комерційної телерадіокомпанії «Аверс», агентства телевізійного мовлення «Володимир» із Володимира-Волинського, волинського регіонального підрозділу «ДАТАГРУП». Особлива подяка зійшла з уст губернатора на адресу нововолинських журналістів та зв’язківців – міста шахтарів, яке донедавна найдужче потерпало через безробіття. «До їхньої думки прислухаються в сусідніх областях, навіть у Польщі, де ловлять радіохвилі. В місті діють дві студії кабельного телебачення, збережено понад 5 тисяч точок дротового радіо, потужно працює корпункт Волинського телебачення на чолі з власкором Любов’ю Арсеник», - зазначив Микола Романюк.
Голова обласної ради Анатолій Грицюк оголосив колективну подяку присутнім від прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. «Юлія Володимирівна по телефону особисто просила передати слова найщирішої подяки за вашу працю, за неупередженість і конструктивізм», - переказав вітання спікер облради. До усних поздоровлень додалися почесні грамоти облради та пам’ятні годинники «Омакс» на згадку.
Загалом волинська влада відзначила близько півсотні працівників місцевого телебачення, радіо та зв’язку. Наразі, на теренах області нинішнє професійне свято сьогодні відзначають близько 17 тисяч фахівців телерадіо та зв’язку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
www Показати IP 16 Листопада 2009 14:56
Чому б Пирожка просто не відправити на пенсію!
Юка Показати IP 16 Листопада 2009 14:59
вітаю усіх працівників радіо, телебачення та зв"язку із професійним святом. Творчої вам наснаги та нових ідей, тем, сюжетів!
Юка Показати IP 16 Листопада 2009 15:01
мене цікавить одне нескромне питання - коли нарешті облрада перестане роздавати нікому непотрібні годинники??? краще б допомогли людям матеріально!!!!
Vetal Показати IP 16 Листопада 2009 16:02
А ще краще подарувалиб якусь апаратуру.
Свят Показати IP 16 Листопада 2009 16:37
...Академіку Пирожку - за заслуги творчі - брошку!..А всім іншим пирожатам - всім по грамоті у свято!
VSC Показати IP 16 Листопада 2009 16:49
Непотопляемый Пирожко заработал еще одну цацку. Всю жизнь в унисон со властью, это надо уметь.
OrestN Показати IP 16 Листопада 2009 20:28
Пану Пирожко - четырижды Героя Советского Союза и с Брежневым будут квиты!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus