USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські церкви - проти гей-параду

2 Квітня 2012 13:25
Своє невдоволення проведенням у столиці «Параду сексуальних меншин» висловлють віряни Волині. Відповідне звернення направили Київській міській держадміністрації.

Про це йшлося 2 квітня під час засідання Волинської Ради Церков.

Учасники засідання, зокрема, обговорювали питання гендерної рівності. Так, йшлося про столичний «Парад сексуальних меншин». Віряни висловлюють своє обурення з приводу проведення подібних заходів. Відтак, усі члени Ради Церков підписали звернення до голови КМДА Олександра Попова щодо заборони проведення параду.

Під час обговорення звернення, члени Волинської Ради Церков зачепили питання гендарної рівності. Прес-секретар Волинської єпархії УПЦ КП, протоієрей Віталій Собко вирішив довести, що проблема бере початок із елементарних речей. Так, він зацитував статтю із журналу «Дошкільне виховання» під назвою «Гендерний розвиток дівчинки».

Зокрема, у публікації неодноразово згадується про те, що дівчатка мають право обирати собі стать. Також під час дитячих ігор вони все частіше обирають собі роль хлопчиків.

Отець Віталій стверджує, що гомосексуалізм – це гріх. А головуючий Волинської Ради Церков, керуючий Володимир-Волинської єпархії УПЦ єпископ Володимир зауважив, мовляв, страшно те, що це так доноситься до наших дітей та молоді.

Відтак Волинська Рада Церков одностайно вирішила зайняти виразну позицію та підписати спільне звернення до голови КМДА Олександру Попову щодо заборони проведення гей-параду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
))) Показати IP 2 Квітня 2012 14:03
- шо за шум? - п...сы гомосеков камнями забрасывают.
))) Показати IP 2 Квітня 2012 14:06
я вообще начинаю рыдать слезами умиления, когда за воспитание девочек радеют представители структуры, в которой девочки не считаются за людей и оскверняют своим присутствием святой алтарь. и на ... не пошлешь - скажут, пропаганда гомосексуализма.
В. А. У. Показати IP 2 Квітня 2012 14:14
Маячня якась. Мала б церква у інших питаннях якусь виразну позицію.
ясько підривник Показати IP 2 Квітня 2012 15:35
п...ер то від сатани а Господь знищив Содом і Гомору то коли п...р місить ... г...но то за яку любов може іти мова ...-----------
))) до ясько підривник Показати IP 2 Квітня 2012 16:01
поправочка - у Содомі і Гоморрі знищили гомосексуалістів. Пі...р там був один і кидав на груповуху двох неповнолітніх дочок. Церквою визнаний праведніком, мля!
Аніхдот: Показати IP 2 Квітня 2012 15:47
Мужчина приходит к сексопатологу - Доктор, мне кажется, что я - лесбиян... - Любопытно... Почему вы так решили? - Понимаете, кругом столько красивых мужчин! А меня почему-то тянет к женщинам...
Ігор Показати IP 3 Квітня 2012 13:35
Я - проти содомії в Україні!
Оксана Показати IP 3 Квітня 2012 17:23
Повністю підтримую це звернення!
Kania Показати IP 30 Квітня 2012 13:20
Ppl like you get all the bnaris. I just get to say thanks for he answer.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus