USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Як Порошенко ставиться до гей-параду

5 Червня 2015 13:11
Організатори гей-параду, який планується у Києві, не збираються скасовувати акцію. Своєю чергою, Порошенко заявив, що ставиться до так званого Маршу рівності як європейський президент і християнин.

Про це йдеться в офіційній заяві "КиївПрайду", повідомляє Еспресо.TV.

"Оргкомітет КиївПрайд-2015 дякує меру Києва за турботу про безпеку учасників маршу та пораду скасувати його. Водночас ми висловлюємо жаль з того приводу, що пан Кличко, як і його заступники, не знайшли часу, щоб висловити цю позицію під час зустрічі з нами. Прохання про зустріч ми подали за місяць до маршу, однак воно так і залишилось без відповіді. Можливо, ми змогли б донести до київського міського голови мету правозахистного Маршу рівності та його головне гасло: "Права людини завжди на часі!" - наголошується у заяві.

Організатори зазначили, що марш відбудеться в суботу, 6 червня.

"Ми заявляємо, що його єдиною метою є заявити про те, що права ЛГБТ - це права людини. Учасники маршу не планують організовувати провокацій, бійок чи масових заворушень. Належний захист для учасників маршу, припинення провокацій, розмежування опонентів та попередження зіткнень є обов'язком держави", - нагадали організатори.

Як повідомлялося, сьогодні під час підсумкової прес-конференції за рік президент України Петро Порошенко заявив, що ставиться до так званого Маршу рівності як європейський президент і християнин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Sieger Показати IP 5 Червня 2015 13:28
Якби християнином був, то згадав би про Содом і Гомору. А так як сам п****ас, то ставиться як "європейський президент", звісно.
МВ Показати IP 5 Червня 2015 13:47
от вам і Європа, навіщо нам хресні ходи з хоругвами та іконами, християнській державі з діда-прадіда...на содомитів подавай, а "християнин" не проти... мда Яника згадаємо не злим тихим словом..
аяяй Показати IP 5 Червня 2015 16:11
ну хочуть люди оганізовано пройти вулицями Києва .Той нехай .гірше або погано від цього нікому не буде,а от потім переглядати в інтернеті охочих буде багато
Зоя Показати IP 5 Червня 2015 18:12
Видається мені, що на жаль чоловіків - представників традиційної орієнтації стає все менше . Чи не доведеться скоро їм виходити на паради?
Саша Показати IP 5 Червня 2015 19:35
На сході наші хлопці, сини , чоловіки гинють а ті пі****си гей-паради роблять , та на АТО їх !!
Яків до Саша Показати IP 5 Червня 2015 20:12
а відвідайте будь-який нічний клуб і поцікавтесь, чим там займаються натурали? вони тільки про АТО думають? їх усіх в ато? а люди пройдуть вулицею за свої права рівності. що тут поганого? чи у нас хочеться дикого релігійного середньовіччя?
Анонім Показати IP 5 Червня 2015 22:18
А хто вважає їх рівними? Нормальні чоловіки з жінкою сексом займаються, а ці- одне одного в д...у мають. І вони нормальні? Тисячу разів ні, бридота.
Яків до Анонім Показати IP 6 Червня 2015 00:29
а я займаюсь сексом із чоловіком. і що? я гірший тебе??? ти крутіший тільки через те, що спиш із жінками??? стереотип.
Олег Показати IP 6 Червня 2015 00:33
Європа починається із толерантності і поваги.
Анонім Показати IP 6 Червня 2015 10:46
Украина к ЕС: -Кредиты можно? -Нет -Безвизовый режим? -Нет -Экспорт с/х продукции? -Нет -А что можно? Мы ж европейцы -Можете провести гейпарад
Анонім Показати IP 6 Червня 2015 21:31
Не розумію, навіщо геям цей парад? Ніхто вас і так не зачіпає. Але, богу дякувати, серед знайомих геєв не маю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus