USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинській багатодітній родині подарували мікроавтобус

5 Січня 2009 17:47
Сьогодні, 5 січня, багатодітна родина Снітків із села Рованці Луцького району на Волині отримала довгоочікуваний подарунок - новеньке багатомісне авто від корпорації «СКФ». Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі глави Волинської ОДА.
Ключі та документи на автомобіль сім’ї вручили голова облдержадміністрації Микола Романюк, генеральний директор ВАТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський та технічний директор підприємства «СКФ Німеччина» Норберт Штрунк.
Новий мікроавтобус ГАЗ «Соболь» розрахований на 11 місць. Його приблизна вартість - 85 тисяч гривень.
Микола Романюк, що подарунок придбаний у рамках всеукраїнської акції «Зігрій любов’ю дитину». Пропозицію допомогти родині підтримала корпорація «СКФ», тож від сьогодні сім’я має власний автотранспорт.
Довідково:
Родина Снітко виховує 17 дітей, з них 8 – неповнолітні. Господині – Наталії Миколаївні – указом Президента присвоєно почесне звання «Мати-героїня».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus