USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинського податківця спіймали на хабарі

11 Вересня 2016 13:42
Співробітник Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області погорів на хабарі, - повідомлє прес-служба прокуратури області.

Так, сьогодні, 11 вересня, слідчим відділом прокуратури Волинської області спільно з Управлінням Служби безпеки України в області та Управлінням внутрішньої безпеки ГУ ДФС в області під час одержання неправомірної вигоди викрито співробітника Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області.

Встановлено, що оперативний працівник вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду за не перешкоджання здійснення торгівлі підакцизними товарами.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, вирішується питання про обрання запобіжного заходу, оголошення підозри та відсторонення від посади.

Дії підозрюваного попередньо кваліфіковано за частиною 3 статті 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Зауважимо, що за вчинення вказаного злочину передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus