USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинського губернатора депутати «прокатали» неправедним шляхом?

15 Січня 2009 16:17
Депутати Волиньради сумніваються у достовірності результатів голосування за звіт голови облдержадміністрації Миколи Романюка. Про це 15 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
На вимогу лідера фракції «Наша Україна» Сергія Слабенка комп’ютерники, які працюють у сесійній залі, надали роздруківки керівникам фракцій облради. З’ясувалося, що ситуація по голосуванню нібито не відповідає дійсності. Це опосередковано підтвердив і голова облради Анатолій Грицюк, який зазначив, що депутат-регіонал Павлось голосував, хоча його не було у залі.
Проте пропозицію лідера фракції Блоку «Рідна Волинь» Івана Корсака вважати голосування по питанню звіту Миколи Романюка таким, що не відбулося, депутати не підтримали. Також не було підтримано і пропозицію Анатолія Грицюка , щоб перенести сесійне засідання і перевірити роботу системи «Рада». Наразі у роботі сесії оголошено перерву на 30 хвилин.
Окрім того, є інформація, що депутати фракції БЮТ проводять своє засідання в овальному залі облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus