USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському блогеру Барабошку продовжили запобіжний захід

25 Січня 2019 09:43
Печерський суд продовжив заставу у три мільйони гривень та носіння електронного браслету волинському блогеру Барабошку.

Про це повідомив сам Барабошко.

«Сьогодні було чергове (відвідування суду – ред.), в результаті якого мені продовжили ще на 2 місяці заставу на 3 млн грн та носіння електронного браслету з неможливістю покидати м. Київ», – написав він.


Нагадаємо, Барабошка затримали 28 листопада. За версією слідства, він може бути причетний до незаконного збору інформації та участі в постановці секс-скандалу за участі заступника начальника Департаменту захисту економіки Олександра Варченка, який є чоловіком заступниці голови Державного бюро розслідувань Ольги Варченко, і студентки Наталії Бурейко. Студентка зізналась, що їй пообіцяли 1500 гривень за участь в цій провокації.

Тоді ж стало відомо, що силовики затримали політтехнолога Володимира Петрова, підозрюваного в організації секс-скандалу. Печерський районний суд Києва відпустив його під домашній арешт до 28 січня 2019 року.

30 листопада Печерський районний суд Києва обрав Барабошку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі понад 3 мільйони гривень.

Зі слів Павла Немерюка, жодної доказової бази, свідків обвинувачення не представило. Обшуки і затримання відбувалося з порушеннями: без адвоката, з нанесенням тілесних ушкоджень, Олександра примусили розблокувати телефон, відібрали його разом з грошима.

Окрім того, коли 1 грудня вдалося зв’язатися з Олександром стало відомо, що всю ніч силою і тиском його змушували дати свідчення проти себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 25 Січня 2019 10:05
ой ой ой, який жорстокий світ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus