USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Чого не вистачає волинському «Червоному Хресту»

13 Лютого 2014 21:00
Волинській обласної організації Товариства Червоного Хреста України для ефективної та продуктивної роботи не завадив би автомобіль та приміщення під склад.

Про це під час з’їзду правління розповіла голова обласного Товариства Червоного Хреста України Валентина Пришко.

Жінка пояснила, що для того, аби отримати гуманітарну допомогу у деяких районних організацій (а саме - Любомльської, Камінь-Каширської та Локачинської) відсутні складські приміщення. А через відсутність власного транспорту, волонтерам часто приходиться наймати чужий. До слова, оплачувати вартість пального доводиться з власної кишені.

Також, зазначила, що вже роками надзвичайно складну ситуації у місті Луцьку так і не вирішили. Так, з причини відсутності приміщення під медико-соціальну кімнату, МОТЧХ України розмістили на першому поверсі в обласній організації. Також чимало дискомфорту створює і відсутність складського приміщення.


«Все це створює складності в роботі патронажної служби та наданні медико-соціальної допомоги потребуючим верствам населення», - зауважила Валентина Степанівна насамкінець.




Довідково:
Міжнародний рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця — це міжнародний гуманітарний рух, в якому беруть участь близько 97 мільйонів добровольців у всьому світі. Метою діяльності руху є захист людського життя та здоров'я, запобігання людським стражданням та їх полегшення, незалежно від раси, релігійних та політичних поглядів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отто Показати IP 14 Лютого 2014 08:11
А чим Товариство Червоного Хреста України відрізняеться від інших громадських організацій??? То давайте всім ГО дамо апартаменти та ще й по декілька автомобілів. А ще й заробітну плату із бюджету і персональну пенсію.
Кіра Показати IP 14 Лютого 2014 12:19
Та там і сама пані Пришко може купити багато складів ,треба допомагати державі,а не тільки просити тим більше,що не на бідненьких натрапили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus