USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відбувся Форум волонтерів

24 Червня 2016 13:59
Форум волонтерів з районними і міськими координаторами, тренерами методистами та членами загону швидкого реагування Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України «Кращі тренери-волонтери» відбувся в рамках реалізації Програми «Регіональна ініціатива з охорони здоров’я у Волинській області. У ньому взяли участь волонтери 10 пілотних районних та міських організаційобласті, серед учасників переважали старшокласники загальноосвітніх шкіл області.

Захід проходив у чотири етапи: І - «Профілактика ВІЛ-інфекції» (анкетування та теоретичні запитання); ІІ – «Надання першої допомоги», де під час проходження двох станцій: «Вибух в торговому центрі» та «ДТП» команди повинні були зорієнтуватися на місці та надати першу допомогу в реальному часі; ІІІ – створення колажу «Волонтер майбутнього» - учасники, використовуючи ватман, канцелярські товари та вирізки з глянцевих журналів, повинні були презентувати свою роботу (оцінювалися: висвітлення теми, естетичне оформлення, презентація та командна робота); ІV - створення презентації про роботу тренерів-волонтерів районних та міських організацій Товариства (виконувався напередодні проведення Форуму).

Членами суддівської комісії – тренерами-методистами обласної організації Товариства, які працюють в рамках реалізації Програми «Регіональна ініціатива з охорони здоров’я у Волинській області» – Іриною Оришкевич, Оленою Вітюк, Ольгою Щурук, Валентиною Зелінською та членами загону швидкого реагування (ЗШР) обласної організації Товариства - Світланою Подольчук, Дмитром Повхом, Любомиром Сахаруком і командиром ЗШР Наталкою Домбровськоюпід головуванням провідного спеціаліста обласної організації Товариства - Михайлом Дзюбинським обрали 3 призові команди.

За зайняті призові місця кожна отримала в подарунок на організацію фотоапарат Nikon(ультразум), сумку та флеш карту до фотоапарату. Крім того кожна команда отримала фото на пам’ять про сьогоднішній захід, а кожен учасник включаючи переможцівбув нагороджений сумкою з червонохресною емблемою, в якій були футляр-аптечки та флеш карти.

Також учасникам конкурсу презентували ввідний курс волонтера Червоного Хреста та показали фільм про створення червонохресної організації - «Історія задуму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus