USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинському обласному спецбудинку дитини зібрали майже дві тисячі гривень

3 Червня 2009 14:14
На потреби Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини зібрали майже дві тисячі гривень. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Як уже писали «ВН», 1 червня у Луцьку відбулася програма благодійних заходів «Діти – наше майбутнє, музика – наше життя!», приурочена до Міжнародного дня захисту дітей, протягом якої збиралися кошти у скриньки пожертвування. Окрім того, до тих грошей долучили 50% коштів,  зібраних від продажу вхідних квитків у нічний клуб «ClubНі4ка». Загалом, за повідомленням організаторів заходів, було зібрано 1 945 гривень. Цю сума витратять на потреби вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.
 
Довідково:
 
Організатори акції – Волинська ОМГО ВМГО «Батьківщина молода», Волинська ОМГО «Спалах-АРТ» і диско-клуб «ClubНі4ка». Спонсору – магазину «Кобза». Інформаційні партнери – інтернет-видання «Волинські Новини», «Волинська правда» і радіо «СіД FM».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus