USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинських чиновників звільнятимуть із роботи?

16 Грудня 2008 17:47
Президент Віктор Ющенко закликав керівництво регіонів почати скорочення штатів місцевих адміністрацій. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією 5 каналу, Президент під час антикризової наради з головами місцевих держаміністрацій заявив, що інфляція в Україні може сягнути 25%. Він зобов\'язав губернаторів за сім днів розробити місцеві антикризові плани спрямовані передовсім на розвиток економіки, збереження робочих місць та недопущення масових звільнень.
Ющенко також закликав до скорочення штату чиновників у місцевих адміністраціях та оптимізації місцевих кошторисів. Глава держави визнає, це буде непросто - адже за 15 днів до Нового року ще немає зведеного загальноукраїнського бюджету. Президент повідомив, що вже цьогоріч спостерігається зменшення надходжень до скарбниці.
Президент закликав кожного голову губернатора розробити план антикризових заходів у своїх регіонах за участю представників місцевого бізнесу.
«Ми повинні перейти до режиму максимальної економії бюджетних коштів», – сказав глава держави про цю проблему.
Віктор Ющенко запропонував провести ще одну нараду, під час якої розглянути такі місцеві антикризові програми. Аналогічний пакет має бути сформований за участю органів місцевого самоврядування, – інформує сайт Президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Patriot Показати IP 17 Грудня 2008 10:42
Найкращий спосіб переходу "до режиму максимальної економії бюджетних коштів" - скоротити цього (вирізано - цензура) і його свиту, яка проїдає мільярди гривень народних грошей в рік. Результатом його роботи є страшна інфляція та криза, яка вдарила по Україні найсильніше від усіх країн світу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus