USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинських дітей оглядає у Луцьку заслужений лікар України Ольга Богомолець

2 Березня 2009 14:05
Більш ніж півсотні волинських сиріт та дітей із неблагополучних сімей сьогодні, 2 березня, планує безкоштовно оглянути заслужений лікар України Ольга Богомолець. Така акція проходить у Луцькій дитячій поліклініці в рамках першого туру благодійного Всеукраїнського марафону здоров’я за підтримки Президента України Віктора Ющенка, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
До лікаря на огляд прибуло більш ніж півсотні дітей. Як розповіли очевидці, хоча початок прийому пацієнтів був запланований на 11.00, дехто вже очікував на нього у Луцькій міській дитячій поліклініці ще з 08.00.
 
Власне, огляд розпочався о 12.00, оскільки Ольга Богомолець запізнилася. Київська делегація медиків переплутала дорогу до Луцька із львівським напрямом. Але лікар впевнена, що встигне оглянути всіх дітей до 15.00 (на цей час у неї запланована прес-конференція – «ВН») .
 
«Згідно зі списком, я маю оглянути 50-60 чоловік. Однак їх буде вдвічі більше, оскільки й інші батьки приведуть своїх дітей», – висловила припущення пані Богомолець. Медик упевнена, що «вкладеться» у наданий їй час, оскільки має практику, коли у Севастополі в рамках цього марафону вона прийняла 153 дитини.
 
Довідково:
 
Ольга Богомолець – заслужений лікар України, доктор медичних наук, головний лікар Клініки лазерної медицини.
 
Всеукраїнський марафон здоров’я, ініціатором якого вона виступила, розпочався 9 лютого і буде проходити протягом трьох місяців у містах України. Огляди проводитимуться за допомогою єдиного в Україні приладу – епілюмінісцентного дерматоскопу для ранньої діагностики онкологічних захворювань шкіри. При виявленні хворих дітей вони будуть направлені на обстеження в Інститут дерматології та косметології (Київ) та, за необхідністю, безкоштовно прооперовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus