USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських пасажирів перевозять несправні автобуси та п’яні водії?

2 Липня 2009 08:55
За перші два тижні в рамках проведення комплексу профілактичних заходів під назвою «Автобус-2009» на Волині працівники Державтоінспекції оглянули 1760 маршрутних транспортних засобів та склали 661 адміністративний протокол у сфері пасажирських перевезень. Про це 2 липня інформують «Волинські Новини».
 
З 1 по 30 червня, згідно з наказом Державтоінспекції України, на Волині проводили комплекс профілактичних заходів під назвою «Автобус-2009». У рамках цієї операції перевіряли автогосподарства, маршрутні транспортні засоби на автостанціях, кінцевих зупинках. При цьому особливу увагу звертали на наявність запасних і аварійних виходів в автобусах, їхню укомплектованість засобами пожежегасіння та медичними аптечками, виявлення фактів незаконного переобладнання транспортних засобів та інші подібні порушення.
 
За перші два тижні перевірок вдалося оглянути 1760 маршрутних транспортних засобів. У 42-х із них виявлено технічні несправності, у трьох – заблоковані аварійні виходи. Працівники Державтоінспекції області зафіксовували 527 порушень правил дорожнього руху – перевищення швидкості, порушення правил переїзду залізничних переїздів. В одному випадку задокументували навіть керування пасажирським транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Загалом було складено 661 адміністративний протокол у сфері пасажирських перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Липня 2009 10:14
Не знаю - что хуже - выпивший водитель , или жуткая "музыка" в салонах наших маршруток. Почему какой-то дядька с едва домученным очень-очень средним образованием (за Совєтів - примерно 4 класса)- НЕ МУЗЫКАЛЬНЫМ И НЕ КУЛЬТУРОЛОГИЧЕСКИМ ! - решает , что мне слушать в моей поездке - за МОИ ДЕНЬГИ - сквозь рев мотора !!! В Луцке есть Театр , Дом культуры , "Майдан" и даже джаз-клуб.Есть куда пойти и что послушать , слава Богу. Я не хочу слушать лагерных пидоров , которые так нравятся нашим украинским шоферам и не хочу , чтобы мне в уши вливали гной из "Нашего (?) Радио" или "Люкс ФМ" и прочих разносчиков "культуры". Кто бы , блин, навел порядок среди потеравших всякую меру маршрутчиков ?! Я уже молчу про случаи, когда рядом садится водиловский друг и они начинают живо общаться, вставляя цитаты отнюдь не из украинских классиков и даже не из древних греков...А выскакивания с матом и монтировками друг на друга -на остановках возле ТАМ ТАМа , например... Что - то надо делать. Подземный переход вырыли , пора за метро браться.
Анонім Показати IP 2 Липня 2009 17:01
Купи машину, або на таксі катайся. Може ще колір маршрутки під тебе підбирати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus