USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинським підліткам показали, що таке несвобода

27 Липня 2014 16:57
Екскурсію у заклад несвободи підліткам організували працівники міліції та кримінально-виконавчої інспекції Ковельщини, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці організували захід для дітей групи ризику та із сімей, які опинились у складних життєвих ситуаціях. Усього на екскурсію залучили 20 школярів.

Працівники пенітенціарної установи показали візитерам приміщення та камери слідчого ізолятору, розповіли про правила та умови утримання осіб, які перебувають під слідством або арештом.

– Побачити умови перебування осіб, які переступили закон, – це, мабуть, найкраща профілактика правопорушень у підлітковому середовищі. Кожна дитина має можливість зважити всі «за» і «проти» та вибрати правильний шлях у житті, – наголосила начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області Інна Остапович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бав Показати IP 27 Липня 2014 17:30
уявляю, скільки діти випили крові у вчителів
босяк Показати IP 28 Липня 2014 05:24
а ще зводіть іх у наркодиспансер в акваріум

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus