USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинський «археолог» тримав удома арсенал зброї

16 Січня 2014 11:44
Волинянин мав цікаве хобі: металошукачем виявляти вибухівку, міни, підшивачі, гранати, кулі.. Каже, саме збирався здати в музей – не встиг.



Так, у рамках проведення системних заходів по виявленню зброї прикордонники відділу «Доманове» Луцького загону встановили особу, яка зберігає зброю та боєприпаси у власному будинку.



Встановленим порядком прикордонники поінформували працівників міліції, які оглянули помешкання ймовірного правопорушника, мешканця прикордонного села Речиця, що на Волині. У результаті обшуку правоохоронці виявили чотири корпуси гранати Ф-1, частину гранати з вибуховою речовиною РГ-33, один підривач до мінометної міни, два об’єкти схожі на протитанкові кулі, підствольну гранату німецького зразка часів ВВВ, патрон калібру 7,62 мм, станину для кріплення ствола міномета. Крім того, в будівлі знайшли металошукач, за допомогою якого, скоріш за все, волинянин і знайшов ці предмети. Пошук таких речей, каже порушник. це його хобі. А знайдене саме збирався передати до музею, але, мовляв, не встиг.



Наразі проводяться необхідні процесуальні заходи для надання правової оцінки діям 33-річного «археолога».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 16 Січня 2014 16:19
диб** він і хоббі його таке ж
leo Показати IP 17 Січня 2014 10:15
Хобі в нього нормальне , от тільки металошукач г** , от і рив війну ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus