USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський підприємець кілька років просить пробачення в ексдружини, яку вдарив ножем

23 Березня 2024 11:26
Місцевий підприємець Святослав Хорошенко вдарив ножем свою дружину, за що шостий рік просить у неї пробачення. Цього разу експодружжя зустрілося в апеляційному суді.

«Найкраща у світі, кохана Іринка, без тебе життя не варте і миті. Я дякую Богу за тебе, за діток. Молюсь, щоб дав долю щасливу навіки», – так Святослав Хорошенко у 2019-му вітав дружину з днем народження, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

А так чоловік просив у неї пробачення в суді: «Я неодноразово просив вибачення за свої дії. З першим вироком погоджуюсь, тому що він, на мою думку, був справедливий. До цього не було вчинено жодних з моєї сторони якихось кримінальних правопорушень. Щодо потерпілої, то неодноразово просив вибачення. Каюся в тому, що зробив».

Чому ж вдарив дружину ножем, Святослав Хорошенко говорити не став.

«Не завжди правильні вчинки в нас. Але хочеться все сповідувати і надалі виправитися, щоб в майбутньому не тільки дружину на руках носити фізично, а й морально. Я її кохаю, люблю і до кінця днів своїх життя вона буде моя кохана, любима людина. Я хочу попросити щиро в тебе вибачення. І те, що на серці, я говорю від серця, це не просто пусті слова, але я в майбутньому обіцяю зробити для тебе все життя тільки щасливим», – зазначав Святослав Хорошенко.

Але Ірина Хорошенко колишньому чоловікові не повірила. На її думку, слідчі неправильно кваліфікували цю справу. Мовляв, був замах на вбивство.

«На мою думку, це вседозволеність. Людина звикла, що можна відкупитися, домовитися, коли є зв’язки, і що можна все порішати. Я думаю, це так. Я не вважаю, що гроші – це зло, але потрібно вміти правильно ними розпоряджатися. І вседозволеність, на жаль, до такого призводить… Насправді конфлікту немає, не було таких конфліктів, але мій колишній чоловік зловживав і зловживає спиртними напоями. Я думаю, що це і призвело до певного роду агресії», – сказала вона.
Ірина Хорошенко звернула увагу, що нині дуже багато жінок потерпають від домашнього насильства. Мовляв, часто подібні інциденти приховують.

У її випадку суд першої інстанції визнав колишнього чоловіка винним і присудив йому рік іспитового строку. Уже в апеляції Святослав Хорошенко та прокурорка просили, щоб кримінальне провадження закрили, бо закінчилися строки давності.

«Доти, доки жінка буде настільки незахищена, такі випадки будуть продовжуватися. Дуже мені шкода, що в моїй справі сталося так, що обвинувачений не несе відповідальність. У мене не було на меті, щоб, можливо, він сів і відбував строк покарання в місцях позбавлення волі. Але все ж таки, на мою думку, якесь покарання мало би бути. Хоча би якесь умовне покарання, щоб за цей термін обвинувачений дисциплінувався і боявся вчиняти якісь протиправні дії щодо інших осіб», – наголосила Ірина Хорошенко.

Кримінальну справу таки закрили.

Нагадаємо, у 2015 році Святослав Хорошенко балотувався у депутати Луцької міської ради від партії «Солідарність», до ради тоді він не пройшов. Відомий він і тим, що у вересні 2016 року викрав у водія таксі особисті речі та побився з ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Березня 2024 16:55
Пробачати не можна. Він це зробить знову
Іван Показати IP 23 Березня 2024 17:50
Чоловік-непотріб. Навіть з вигляду: на пиці все написано. Від такого можна чекати не лише удару ножем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus