USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський податківець, якого спіймали на хабарі, їздив п’яним за кермом

12 Вересня 2016 14:32
Податківець, якого вчора затримали на хабарі, раніше притягувався патрульними за керування авто у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили у прес-службі луцьких патрульних.

Так, 14 серпня близько 23 години патрульні затримали нетверезого податківця за кермом.

Тієї ночі, напередодні, він спричинив аварійну ситуацію, тож патрульну поліцію викликали очевидці.

Оперуповноважений ГУ ДФС України у місті Луцьку рухався з 3 пасажирами на автомобілі ВАЗ вулицею Глушець, який належить Державній податковій інспекції, та спричинив аварійну ситуацію.

На місце події прибули інспектори патрульної поліції.

Спочатку чоловік не визнавав, що керував транспортним засобом і стверджував, що водій зник.

У результаті розмови таки визнав свою провину.

Перевірка в наркодиспансері показала 1,23 проміле алкоголю в його крові. На водія склали протокол за статтею 130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння).

Тоді ж патрульні повідомили його співробітників, аби ті забрали службовий автомобіль.

Протокол направили в податкову для проведення службового розслідування. Однак попередньо відомо, що після цього його не відсторонили від виконання службових обов’язків.

Тим часом, учора Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що слідчий відділ прокуратури Волинської області спільно з Управлінням Служби безпеки України в області та Управлінням внутрішньої безпеки ГУ ДФС в області під час одержання неправомірної вигоди викрив цього ж працівника Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області. Встановлено, що оперативний працівник вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду за не перешкоджання здійснення торгівлі підакцизними товарами.

Згідно з інформацією прокуратури області, за вчинення вказаного злочину передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
боголюбы Показати IP 12 Вересня 2016 16:58
Украл, выпил, в тюрьму. Романтика.
Лучанин Показати IP 12 Вересня 2016 22:13
Це випадково не *Колян Мерседес", він любить і гульнути, і хабаря взяти, він вже великий начальник під крилом ППШ, а якщо ні, то скоро і" криша" може протекти, і сам в халепу обов'язково втрапить, справедливість восторжествує!!!
123 Показати IP 13 Вересня 2016 07:56
Это еще ничего, Колян любит под кайфом погулять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus