USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський адмінсуд – єдиний досі не відкритий на Західній Україні

26 Червня 2008 19:05
Учасники зустрічі з головою Державної судової адміністрації України Іваном Балаклицьким, що відбулась у Волинській ОДА 26 червня, обіцяють всіляко сприяти вирішенню «житлової проблеми» Волинського окружного адміністративного суду, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
На зустрічі з паном Балаклицьким були присутні голова Волинської ОДА Микола Романюк та його заступник Василь Дмитрук, голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, Луцький градоначальник Богдан Шиба, начальник теруправління державної судової адміністрації у Волинській області Наталія Коцирій, голова Волинського окружного адмінсуду Марія Александрова і голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк.
 
«Наш суд утворений в 2004 році, і ми дотепер не можемо здійснювати правосуддя. Він – єдиний з адмінсудів у Західній Україні, котрий ще не відкрито», – бідкається Марія Александрова. За її словами, роботи з ремонту й облаштування приміщення на першому поверсі завершені, а на другому – лише деякі, та й це питання є проблемним, оскільки тендер оплачений на позичені кошти. Тому представниця Феміди просить у інших гілок влади допомоги.
 
Микола Романюк і Анатолій Грицюк, у свою чергу, запевнили голову Волинського окружного адміністративного суду, що всебічно сприятимуть у вирішенні цієї проблеми. Зокрема керівники області пропонують у випадку перевиконання бюджету області підняти питання виділення коштів установам судочинства на сесії Волинської облради.
 
 «У випадку прийняття змін до державного бюджету ми допоможемо, причому суттєво. На Волинський адміністративний суд передбачається виділити близько півтора мільйона гривень», ­– пообіцяв присутнім голова Державної судової адміністрації України Іван Балаклицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus