USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський БЮТ готує харакірі Чорнусі?

10 Вересня 2008 12:51

Бюро облорганізації ВО «Батьківщина» розгляне питання, чому депутат облради із фракції БЮТ Віктор Чорнуха не взяв участь у голосуванні по зверненню, в якому Президент Ющенко звинувачувався у розвалі демкоаліції в парламенті. Це під час імпровізованого засідання фракції БЮТ у Волиньраді пообіцяв голова представницького органу Анатолій Грицюк, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Після провального для БЮТ голосування по зверненню Анатолій Грицюк звернувся до біло-сердечних депутатів із проханням залишитися в сесійній залі, аби провести засідання фракції.
Під час цієї імпровізованої наради із зали пролунали звинувачення, що на сесії відсутній Віктор Чорнуха. Депутати згадали, що він був причетний до фракції «Перспектива», створеної з метою розколу БЮТ у Волиньраді.
«У нас ще є його заява (про вихід із фракції – ред.)», - пролунав вигук із зали.
Натомість Анатолій Грицюк зреагував виваженіше, заявивши, що це питання розглянуть на бюро партосередку.
Окрім того, депутати підтримали звернення як ініціативу фракції БЮТ.
Довідково:
3 листопада 2007 року на сесії Волинської обласної ради депутат Андрій Турак оголосив відповідну заяву про створення фракції «Перспектива», до якої ввійшли 12 депутатів. До нової фракції увійшли чотири депутати з Народного блоку Литвина та вісім – з фракції БЮТ. Таким чином більшість БЮТ-УНП, котра нараховувала 48 депутатів, тоді втратила вісім голосів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 10:02
Чорнуха - глибоко трагічна фігура! Він заручник власних амбіцій - бо дуже вже хочеться бути депутатом і в той же час - заручник власного боягузства, бо боїться не лише Бондаря, а й власної тіні. Йому треба самому йти з політики, щоб за ним остаточно не закріпився імідж клоуна чи боягуза.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus