USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинський губернатор обговорив проблеми краю із Прем’єр-міністром

19 Червня 2009 17:32
Голова облдержадміністрації Микола Романюк сьогодні, 19 червня, зустрівся із Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко. Про це інформують «Волинські Новини».
Як інформує прес-служба голови облдержадміністрації, у ході розмови Микола Романюк поінформував Прем’єра про роботу з ліквідації наслідків стихії в області, а також звернувся з приводу вирішення низки проблемних питань. Приміром, голова облдержадміністрації клопотався щодо державної підтримки головного бюджетоутворюючого підприємства області ВАТ «Луцький автомобільний завод», зокрема повернення заборгованості  підтвердженого перевірками ПДВ.
 
Також Микола Романюк порушив питання відведення земельних ділянок для розробки родовищ ДП «Волиньторф». Подібна проблема постала й у зв’язку з будівництвом  міжнародного автомобільного пункту пропуску «Дольск».
 
Не оминув увагою Микола Ярославович і проблем сільгоспвиробників Волині, а саме: повернення ПДВ за продані переробним підприємствам молоко і м\'’ясо в живій вазі або ж розроблення механізму їх взаємозаліку по розрахунках із держбюджетом та Пенсійним фондом; проведення повного розрахунку по укладених форвардних контрактах та відновлення форвардних закупівель зерна майбутнього врожаю; прискорення  виплати коштів за гектар посіву цукрових буряків по державній програмі підтримки виробництва продукції рослинництва та відновлення дії програми фінансової підтримки агропромислових підприємств, що знаходяться в особливо складних кліматичних умовах і забезпечують розвиток поселенської мережі таких депресивних територій.
 
Окрім того, голова облдержадміністрації звернув увагу Прем’єр-міністра на питання передачі земельної ділянки в обласному центрі на баланс Міносвіти з метою подальшого будівництва там студентського містечка із сучасною інфраструктурою.
 
Обговорювалося на зустрічі і фінансування робіт із реконструкції дороги Київ – Ковель – Ягодин.  
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко підтримала пропозиції Миколи Романюка та дала низку доручень  профільним міністерствам, спрямованих на якнайскоріше вирішення усіх порушених головою Волинської облдержадміністрації проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus