USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський губернатор поїхав домовлятися з білорусами

14 Квітня 2009 10:43
Делегація Волині на чолі з головою облдержадміністрації Миколою Романюком перебуває у Бресті (Республіка Білорусь). Про це 14 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської ОДА, сьогодні в Бресті розпочали роботу ІІ Брестський інвестиційний форум та ХІ Міжнародна міжгалузева виставка-ярмарок «Брест. Співдружність -2009». Участь у заходах бере і волинська делегація, яку очолив голова облдержадміністрації Микола Романюк.
У складі делегації – представники Волинської торгово-промислової палати, головного управління економіки ОДА, провідних підприємств малого та середнього бізнесу області. У рамках проведення Інвестиційного форуму передбачено пленарне засідання за участі представників влади та провідних українських та білоруських підприємств.
Під час роботи виставки-ярмарку працюватимуть круглі столи «Промисловість і вільна економічна зона «Брест» та «Будівництво, житлово-комунальне господарство, торгівля, придорожній сервіс та агроекотуризм».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus