USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинський губернатор вивчатиме, як в області формують чергу на житло

21 Жовтня 2008 09:15
На особистий прийом громадян до голови Волинської ОДА Миколи Романюка із проханням поліпшити житлові  умови звернувся голова обласного комітету колишніх партизанів та підпільників області Іван Глущук. Про це 21 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Глущука, він уже протягом одинадцяти років просить покращити йому житлові умови, надати нове житло на нижчому поверсі. «Я живу на п’ятому поверсі у однокімнатній квартирі, яка належить моїй дружині», – розповів Іван Глущук.
Пан Романюк, на таке прохання зауважив, що є відповідна черга, у якій пан Глущук – 47 – й. «Черга є черга», – додав Микола Романюк.
Натомість голова обласного комітету партизанів обурився і сказав, що у чергах не усі справедливо записані. Волинський губернатор у результаті, пообіцяв  допомогти тільки тим, що доручить перевірити чергу на отримання квартир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2008 09:34
А конституція є контституція...
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2008 09:35
Тепер ясно чому не треба служити в армії...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus