USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньторфівці» забарикадували в’їзд до підприємства

20 Травня 2014 11:23
Окремі представники державного підприємства «Волиньторф» стверджують, що перебувають у постійній напрузі уже понад рік. Кажуть, що усі неприємності розпочались відтоді, як постало питання про закінчення контракту із виконувачем обов’язків директора Іваном Киричиком.

Про це стало відомо під час особистого прийому громадян у голови Волинської ОДА Григорія Пустовіта.

Так, свого часу працівники виступили проти призначення на посаду керівника Олександра Шульги. Кажуть, що новий очільник радше нагадував «весільного генерала», якого прислали із столиці, ніж директора.

Нагадаємо, у березні 2013 року на знак протесту обурені працівники підприємства перекрили трасу Варшава-Київ. А 27 лютого 2013 року «волиньторфівці» організували імпровізований мітинг, під час якого зобов'язали тодішнього голову Прилісненської сільради та голову Маневицької райради Петра Зінчука їхати в Київ, щоб домовитися про поновлення Киричика. Також тоді працівники підприємства заблокували прохідну, аби протиистояти рейдерському захопленню підприємства.

Зі слів, голови первинної профспілкової організації Аліни Базарнової, увесь колектив, окрім однієї людини, хоче бачити на посаді директора Івана Киричика, мовляв, це - чесна людина й усі парцівники йому довіряють.
«Колектив побоюється різного роду провокацій. А тим часом Івана Киричика ми відстоюємо з лютого минулого року. Ми не хочемо, щоб на головну посаду знову прийшов якийсь корупціонер чи махінатор від Єремєєва», - зазначила жінка.

До губернатора Волині «бойовий» колектив завітав із проханням офіційно рекомендувати на посаду керівника «Волиньторфу» Івана Киричика.
Також радикально налаштовані «волиньторфівці» заявляють, що у випадку невирішення питання на їхню користь, будуть вдаватися до жорстких дій:

«Олександр Шульга та Сергій Голоюх, яких направив сюди Єремєєв із свого «Континіуму», поставили підприємство на коліна. Вони поступово «викачували» з організації гроші. Таких директорів нам не потрібно, й якщо знову когось пришлють, ми будемо діяти радикально», - каже представник від брикетного цеху Віталій Градищук.

Тим часом, колектив переконаний, що «олігархи, які захопили підприємство рік тому, знову роблять це ж саме, лишень заходять з іншої сторони».
«Але провокаторам не зламати трудового колективу. Ми сподіваємось, що нинішня влада нас почує й не доведе нас до радикальних дій. Образливо, що свого часу довірились Єремєєву, який просто використав підприємство і витягнув з нього все. Що можна», - підкреслила голова профспілки.

Однак, уже з вчорашнього дня в’їзд до підприємства працівники заблокували барикадами. Запевняють, що понад 6 мільйонів гривень з ДП «Волиньторф» шахраї вивели через корупційні схеми.
Під дверима кабінету Григорія Пустовіта знаходилась і єдина «опозиціонерка волиньторфівського протесту», мешканка селища міського типу Колки Світлана Градиська. Вона називає Івана Киричука та людей, які прийшли до голови ОДА із протостом, «шайкою». Однак на запитання кореспондента Інформаціного агентства Волиснькі Новини, яке ж вона має відношення до проблем ДП «Волиньторф», жінка чітко відповісти не змогла, сказала, мовляв, їй просто небайдужа доля підприємства.
На це, Григорій Пустовіт відповів, що для того, аби прийняти правильне рішення, йому необхідно вислухати усі сторони конфлікту. Він запевнив, що такі питання буде вирішувати із міністром палива та енергетики України Юрієм Проданом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Корней Показати IP 20 Травня 2014 11:52
Игор Миронович та Степан Петрович нехороши барбосы, невоспитанны.
О Господи Показати IP 20 Травня 2014 11:52
То цей Єеремеєв,якесь таке здохле з вигляду і там морду вмочив,накрав мільйони. Скільки ж потрібно людині? Коли ж Бог йогонарешті,нагодує назавжди. Невже думає,що на цьому світі йому будуть потрібні мільярди.Ні.Чи вони його спасуть від смерті. Ні.
ооооо! Показати IP 20 Травня 2014 11:55
БАЧИЛИ . ПОЛІШУКИ, КОГО ОБИРАЛИ? Продавалися за гроші ? Були байдужими ? Казали що мені всеодно? Так вам і треба!
ого до ооооо! Показати IP 20 Травня 2014 11:59
Немає свідомості, кажете ,них ? А звідки ? Отримали по пару купюр і совість продали. До лютого ці "українці" ще попід Леніним ходили.Невже прозріли? Почну гордитися.
правник Показати IP 20 Травня 2014 15:43
ці непорядні мошенніки Єрємєєв і Івахів пішли дорогою хибною, але життя все розрулить і вони, як непотріб змиються в туалет. Вже зараз їхнім дітям соромно за своїх таких жуліків-батьків, що б вони їм не оправдовувались. Бути відмивачами грошей режиму-Януковича і боятись втрати свого комфорту, вони вже давно переступили точку повернення до розумних людей. Тепер тільки наркотики і ролєві ігри залишились. Їх дітям за 10 років прийдеться змінювати прізвища і все навколо , що нагадує цих мерзотників.
Солідарність Показати IP 20 Травня 2014 15:57
Молодці! Борітеся - поборете. Нікому не вірте і тримайтесь гуртом - разом і до кінця!
Волинь Показати IP 20 Травня 2014 16:08
Ще багато гнид треба вимітати з Волині. Ошукані вкладники Західінкомбанку цілий рік ( 12 місяців) пишуть звернення, скарги, просьби в усі контролюючі органи держави притягнути до відповідальності злочинця Бєліка О., начальничка обласного управління нацбанку, котрий 5 років "кришує" Західінкомбанк. За 5 років померло понад 200 ДВІСТІ ЛЮДЕЙ , вкладників, котрим банк не повертав гроші, необхідні на лікування. Понад три місяці нова влада займається відписками, прикриває злочинця Бєліка. Час розплати настане для всіх : для депутатів, для казнокрадів, для злочинців. СЛАВА УКРАЇНІ !
модникам Показати IP 20 Травня 2014 18:58
ці непорядні мошенніки Єрємєєв і Івахів пішли дорогою хибною, але життя все розрулить і вони, як непотріб змиються в туалет. Вже зараз їхнім дітям соромно за своїх таких жуліків-батьків, що б вони їм не оправдовувались. Бути відмивачами грошей режиму-Януковича і боятись втрати свого комфорту, вони вже давно переступили точку повернення до розумних людей. Тепер тільки наркотики і ролєві ігри залишились. Їх дітям за 10 років прийдеться змінювати прізвища і все навколо , що нагадує цих мерзотників.
виновок. Показати IP 21 Травня 2014 08:06
Молодці, гоніть цю сволоту та інших образумте ,щоб мозгами на виборах думали, а не обирали гопніків.
омега Показати IP 22 Травня 2014 11:28
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus