USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян упродовж року намагалися навчити планувати сім’ю

17 Грудня 2008 12:57

Під час засідання обласної координаційної з питань репродуктивного здоров’я при облдержадміністрації технічний координатор проекту «Разом до здоров’я» Світлана Демчук розповіла про участь тренерів клінічного компоненту проекту в просвітницьких заходах для покращення реалізації обласної програми «Поліпшення репродуктивного здоров’я населення на період до 2015 року», – інформує 17 грудня репортер «Волинських Новин».

За словами технічного координатора проекту «Разом до здоров’я» Світлани Демчук, під час проекту у області проведено 92 тренінги з планування сім’ї, під час яких навчалися 268 медичних працівників.
Окрім того, координатор проекту проводили тренінги серед сільського населення, де навчалися 1618 осіб, з них 188 – молодь до 19 років. Також, у рамках проекту було проведено 6 молодіжних акцій. Організатори розробили та активно розповсюджували брошури та пам’ятки з планування сім’ї.
Довідково:
Планування сім’ї – це комплекс медико-психологічних, інформаційних і соціальних заходів, спрямованих на збереження репродуктивного здоров’я окремих осіб та подружжя.
Планування сім’ї забезпечує можливість:
– попередити небажану вагітність;
– вберегтися від інфекцій, які передаються статевим шляхом;
– народити бажаних дітей;
– контролювати вибір часу народження дитини;
– визначити кількість дітей у сім’ї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus