USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни – у захваті від громадського звіту Луценка?

16 Лютого 2009 19:14
У Луцьку 16 лютого під час круглого столу журналісти та представники правозахисних організацій обговорювали Громадський звіт Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка за 2008 рік, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами координатора руху «Народна Самооборона» у Волинській області Сергія Кічия, подібних звітів за останні роки не оприлюднювали інші міністри внутрішніх справ. У прес-релізі, представленому для засобів масової інформації, стверджується, що «в кінці минулого тижня в містах Луцьку, Горохові, Ківерцях завершилася роздача через палатки НС брошур із звітом міністра». Щоправда, жодних вихідних даних на цій високоякісній агітпродукції не було. Як стверджує пан Кічий, випуск брошур фінансувався за рахунок коштів громадських організацій, які входять до «Народної Самооборони». У прес-релізі стверджується, що «...поява наших палаток громада зустріла схвально. Агітатори які вели дискусії в палатках відмічали те,що негативні відгуки проти нс і юв звучали досить рідко і в основному від старших людей, а саме: комуністів, перефарбованих «кучкістів», працівників міліції, ветеранів МВС збройних сил».
 
Як розповів Сергій Кічий, активістами «НС» також проводилося чотириденне опитування щодо ставлення волинян до Юрія Луценка на посаді міністра внутрішніх справ. У Луцьку з опитаних 342 чоловік позитивно ставляться до міністра 79 відсотків, негативно – 7% і нейтрально – 14%. 57 відсотків зі 148-ми опитаних горохівчан позитивно ставляться до пана Луценка, 17% – негативно і 31% – посередньо. Зі ста респондентів у Ківерцях позитивну відповідь дали 55, негативну – 20 і нейтральну відповідь – 25 людей.
 
Цікаво, що ці опитування, скоріше за все, є нерепрезентативними. Проте на їхній основі волинські «луценківці» стверджують, що «ЮВ і очолювана ним НС мають позитивний імідж в народі і за умови ряду кроків по подальшому підсиленню цього іміджу, ми гарантовано проходимо трьох відсотковий бар\'єр до місцевих рад та Верховної Ради України».

Довідково:
 
Усі цитати без жодної правки подано мовою оригіналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кулаки - догори! Показати IP 16 Лютого 2009 19:44
Ага... "перефарбовані кучкісти", ветерани МВС збройних сил Кичій! Випий трутки і си вбий об стінку! Не сміши людей, самооборонець [вирізано - статева цензура].
Анонім Показати IP 17 Лютого 2009 14:53
Волиняни в шоці від Луценка та його представників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus