USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни гублять у болоті взуття, добираючися на роботу. ВІДЕО

15 Квітня 2013 17:06
Мешканці волинського села Небіжка щодня долають 2 кілометри ґрунтовою дорогою, аби потрапити на роботу та на навчання. Наразі ця дорога - суцільна багнюка.

Про це повідомляє ICTV.

Так, село Небіжка - це передмістя Луцька, але люди не можуть потрапити в місто. Автобус до цього села не їздить вже понад місяць.

Діти ходять у школу через багнюку та болото - іншою дорогою вдвічі довше. Батьки стурбовані, адже це дуже небезпечно.

За словами мешканки села Юлії Сохи, деколи у болоті залишається навіть взуття. «Добратися дуже важко. Поки дійдеш, ноги мокрі. Ходиш увесь день в школі з мокрими ногами, можна і захворіти», - додає вона.

Людям доводиться носити з собою запасне взуття та одяг.

Таку ситуацію спричинила відсутність автобусів. Попередній перевізник замість 6 рейсів у село робив 4. Через це договір з ним розірвали, наразі домовляються з іншими підприємствами, - повідомляють у транспортному управлінні.

«Мусимо провести тендер, визначити переможця по тій пропозиції, яку нам надала сільська рада», - коментує ситуацію заступник начальника управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА Віктор Довгополюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Mishchanyn Показати IP 15 Квітня 2013 17:31
Ну, велике діло Небіжка, тут Луцьк, обл центр, вулиці Краснодонців, Кошового, і всі навколо - приватний масив без твердого покриття - суцільа багнюка і так уже 30 років, і ніхто не скиглить...
лучанка Показати IP 15 Квітня 2013 22:22
вул Баранова два дитячих садочка а дорога як після війни !!!!!!!!
Просто так Показати IP 24 Квітня 2013 20:03
самі жителі села Небіжка і винні...спочатку вижили перевізника (в зимову пору року)...а швидко нового перевізника так і не вдалося їм знайти...треба було спочатку знайти нового, а вже потім прощатися з старим...але в нас все робиться як завжди через ж..... А тепер б'ють на сполох чому ж не їздить маршрутка в село і чому приходиться "місити" болото...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus