USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни надали політичні консультації нардепу Володимиру Карпуку

25 Листопада 2008 11:49
Велика кількість громадян прийшла 24 листопада на особистий прийом до народного депутата України Володимира Карпука за його консультацією як лікаря. Окрім того, чимало волинян надавали власні поради нашоукраїнцеві з приводу політичних проблем в Україні, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Лучанин Василь Артем’юк, який проживає у районі 40-го кварталу, під час прийому поскаржився народному депутату Володимиру Карпуку на вміст у повітрі його помешкання токсичної речовини – формальдегіду. За його словами, чоловік проживає у квартирі ще з 1987 року і на початку 90-х почав відчувати дію хімікатів на шкіряний покрив. Зараз Василь Артем’юк страждає від токсикодермії.
 
Джерело появи хімічної речовини наразі невідоме, проте пан Артем’юк впевнений, що винними у її поширенні є сусіди. За словами скаржника, при ремонті своєї квартири вони використовували речовини, що можуть містити отрутохімікати.
 
Також цього дня до пана Карпука звертались із питаннями пенсії та за матеріальною допомогою. Проте велика кількість громадян прийшла на прийом до нардепа за його консультацією як лікаря. Вони навіть принесли медичні довідки та запитували, чи правильно призначили їм лікування.
 
Чимало волинян самі давали консультації народному депутатові. По закінченню розповідей про особисті проблеми вони переходили на політичні теми та радили Володимиру Карпуку, кого варто лишити у президентському кріслі і які посади бажано було б посісти іншим депутатам України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus