USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волиняни стали менше їздити автобусами. Через погані дороги?

12 Лютого 2009 16:41
Багато волинських сіл лишаються поза транспортним обслуговуванням через погані дороги та малу кількість пасажирів. Про це під час наради із перевізниками області розповів директор державного підприємства «Волиньавтотранссервіс» Валерій Кащенюк, – повідомляє 12 лютого репортер «Волинських Новин».
За словами Валерія Кащенюка, у 2008 році транспортними послугами скористалися понад 121 тисячу мільйонів пасажирів. Хоча, як він зазначив, прослідковується тенденція до спаду річної кількості пасажирів.
Також пан Кащенюк розповів, що минулоріч провели десять засідань конкурсної комісії ,в результаті якої визначили 217 перевізників. Однак за звітний період розірвали 63 договори, вісімнадцять з яких за ініціативи замовника.
Крім цього, директор державного підприємства «Волиньавтотранссервіс» акцентував увагу на тому, що не всі волинські села охоплені транспортним обслуговуванням. Основні причини – мала кількість пасажирів та погані дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus