USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни ціну на борошно зменшуватимуть за рахунок упаковки

23 Червня 2008 23:37
Під час конференції у голови облдержадміністрації Миколи Романюка начальник державної інспекції з контролю за цінами у області Тарас Куйбіда запропонував стабілізувати ситуацію з подорожчанням борошна за допомогою використання дешевших упаковок. Про це 23 червня повідомив репортер «Волинських Новин».
Зростання цін на товари у Волинській області потрохи стабілізуються. За оперативними даними моніторингу цін станом на 10 червня 2008 року встановлено, що середні роздрібні ціни у торгівельній мережі області на борошно пшеничне вищого гатунку, крупу манну, птицю, ковбасу варену першого гатунку, молоко, сметану, олію соняшникову рафіновану є нижчими середніх по Україні на 0,3%-17,1%.
У той же час, на хліб пшеничний вищого гатунку та хліб із сумішшю житнього та пшеничного борошна, рис, яловичину першої категорії, масло вершкове, цукор-пісок ціни вищі на 0,5%-5% середніх по Україні.
Для поліпшення ситуації на ринку борошна запроваджуватиметься практика використання дешевих та звичайних упаковок для розфасовки товарів. За словами Тараса Куйбіди, це дозволить зекономити на товарах, оскільки досить часто дорого коштує сама упаковка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus