USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни «ведуться» на високі відсотки і залишаються ні з чим?

18 Травня 2009 16:07
Волинянам уже півроку не повертають ані вкладів, ані процентів від них. Свої кровно зароблені необачні горохівчани вклали в одне із товариств. Про це йшлося під час особистого прийому громадян у голови ОДА Миколи Романюка, – інформує 18 травня репортер «Волинських Новин».
 
Уже півроку нам не віддають наші вклади і проценти, коли у більшості людей закінчилися угоди, – розповіли представники громади із Горохова. «Люди писали у прокуратуру, в суд подавали, але ніяких зрушень нема», – скаржилися вони.
 
«Нам обіцяли більші відсотки», – пояснювали причин вкладання коштів у товариство ошукані громадяни.
 
Нині, за словами горохівчан, представниця товариства уникає людей, не спілкується з ними, не відповідає на телефонні дзвінки.
 
Губернатор пообіцяв посприяти у вирішенні питання. Насамкінець він додав: «У жодному разі не треба вкладати гроші туди, де багато обіцяють».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus