USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинянин претендує на звання «Митець року»

15 Листопада 2012 10:52
Відомі перші претенденти на звання лауреатів загальнонаціональної програми «Людина року - 2012». Так у двох номінаціях представлена Волинь, зокрема, в номінації «Митець року» та «Національна торговельна марка року».
Про це повідомляє «УНІАН».

Загальнонаціональна програма «Людина Року» відзначає своє 17-річчя. Оцінюватимуть претендентів та визначатимуть переможців програми сотні експертів, які представляють переважну більшість суспільних інститутів та професіональних закладів.

Варто наголосити, що до списку претендентів на звання лауреатів програми за вищі професійні і громадські досягнення увійшов відомий волинський скульптор-монументаліст і художник Василь Рижук (на фото).

Він бореться за перемогу у номінації «Митець року» з 12-ма іншими претендентами. Серед них – театральні режисери Дмитро Богомазов, Віталій Малахов, Станіслав Мойсеєв, кінорежисери Михайло Іллєнко, Сергій Лозниця, Єва Нейман, Мирослав Слабошпицький, Олександр Шапіро, диригент Володимир Сіренко, хореограф Раду Поклітару та художниця Оксана Мась.

Також на звання «Національної торговельної марки року» претендує торгова марка «Торчин».

Нагадаємо, що підсумки експертного опитування будуть сформовані наприкінці 2012 року. Результати оголосять на підсумковій прес-конференції генеральної дирекції програми «Людина Року» в середині січня 2013 року
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus