USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин зіграв Льва Троцького

7 Грудня 2009 09:17
Молодий актор Волинського драмтеатру ім. Т. Г. Шевченка, ведучий радіостанції «Луцьк», музикант і соліст гурту «Збіг обставин» Дмитро Мельничук зіграв головну роль у фільмі «Лев Троцький: трагедія демона революції».
Прем’єра фільму відбулася вчора 6 грудня на телеканалі СТБ. Стрічку знято у рамках програми «У пошуках істини», що виходить на цьому каналі.
Як зазначив сам Дмитро Мельничук, у зв’язку із внутрішніми колізіями на телеканалі проект знімався до 4 місяців, а документальної хроніки у фільмі небагато. «Це – на 70% ігровий фільм, знятий за участю сучасних акторів», – пояснив артист.
На зйомки Дмитро Мельничук потрапив не з власного бажання. Його рекомендував режисеру Маргариті Безкоровайній один київський музикант, із яким актор був знайомий тривалий час.
Дмитро Мельничук каже, що, на думку його колег по знімальному майданчику, він блискуче зіграв роль неординарної, специфічної особистості – одного з керівників і ідеологів жовтневого перевороту Льва Троцького. Актор запевняє, що у цьому є якась містика, адже йому абсолютно не доводилося перевтілюватися – зйомки пройшли досить природно.

Крім того, що зовнішні дані Дмитра Мельничука близькі до образу Троцького, їх поєднує ще й знак зодіаку – Скорпіон – і майже співпадають дати народження: Лев Троцький народився 7 листопада, а Дмитро Мельничук – 8-го.
Сам актор ставиться до фільму скептично, каже, у ньому мало історичної правди.
Довідково:
Дмитро Мельничук родом із міста Рівного. Акторською діяльністю захопився ще у 4-му класі. Професійній кар’єрі передували відвідини кількох дитячих театральних студій. Потім – навчання в інституті та робота у Рівненському, Чернівецькому, а з 2005 року – Волинському театрі.
Головній ролі у фільмі «Лев Троцький: трагедія демона революції» передувало кілька зйомок у невеликих документальних проектах телеканалів ICTV, УТ-1 та кіностудії «Західфільм». Окрім того, Дмитро Мельничук – ведучий однієї із передач на радіостанції «Луцьк», учасник мистецького об’єднання «Смайлики» та рок-н-рольного гурту «Збіг обставин». Пише вірші, тексти пісень, малює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юка Показати IP 7 Грудня 2009 14:24
чи не пора Дмитру Мельничуку задуматися про серйозну акторську кар'єру. Київ стільки можливостей відкриває для ТАЛАНОВИТИХ людей!
seal Показати IP 7 Грудня 2009 15:04
До Юки. Так то воно так. Але хто ж тоді буде у Луцьку буде радувати глядачів своїм талантом, коли всі переїдуть до Києва?
Оо Показати IP 18 Червня 2010 22:03
На моє глибоке переконання - найталановитіший актор у Волинському облмуздрам театрі. А деякі ролі - просто вище всіх похвал!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus