USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вони вибирають велосипед. Добірка сьома. ФОТО

26 Травня 2013 08:00
Волиняни, вам знайомі чи малознайомі, відомі чи невідомі, активісти, політики, бізнесмени та громадські й культурні діячі – чому вони захопилися велоспортом чи просто велопрогулянками? Чи долучаться до Велодня 2013? Вони усі різні, але їх єднає захоплення велосипедами.

Про все це - у бліц-проекті «Волинських новин», присвяченому розвитку велокультури у Луцьку у партнерстві з «Асоціацією велосипедистів Луцька».

Про своє захоплення велосипедом уже розповідали художники, громадські діячі, бізнесмени, чиновники, журналісти, держслужбовці, працівники Велозони, поети та інші.

Сьогодні ж лучани продовжують ділитися, чому їм полюбилися велосипеди:

Микола Жичук, начальник відділу маркетингу групи компаній «Модерн-Експо»


Микола розповів, що Вперше сів на байк в дитинстві, «Перша модель велосипеда «Салют С» радянського виробництва (привіт власникам «Україн». Довгий час не їздив «верхи», активно почав кататися два роки тому. Своєрідним поштовхом стала поїздка з колегами по маршруту Луцьк-Тараканів-Луцьк. Катаюсь на власному «Х-Zite», який приходиться носити на 5-й поверх. Цього року вперше планую взяти участь у Велодні, і з нетерпінням чекаю неділі. Для мене поїздка на велосипеді - це відпочинок від офісної роботи, відкриття нових куточків нашого міста та його околиць, а також чудовий варіант проведення дозвілля з друзями!»

Віталій Дмитрук, рекламна справа

Віталій пригадав, що кататись почав давно, ще у дитинстві. Велосипедом захопився після розповідей батька, адже він у далекому минулому професійно займався велоспортом.

«Ось нещодавно, близько місяця катаюсь стабільно, в основному з дому на офіс і назад, виходить щось біля 10 кілометрів в обидві сторони.
Катання на велосипеді, для мене не тільки економія грошей(мінімум 4 грн/день), а й економія часу - я велосипедом заїзджаю швидше ніж маршруткою. А таож велосипед тримає тебе в тонусі та здоров'ї.
Луцьку до веломіста ще далеко, велоінфраструктури як такої немає, велодоріжок немає, по дорогах страшно їздити, бо багато хто на велосипедистів майже не зважає. Хоча сівши на велосипед став замічати дуже багато велосипедистів.
Ставлення до Велодня дуже позитивне, цьогорічний пробіг для мене буде першим і цього дня чомусь чекаю з нетерпінням. Так що зустрінемось там :)».

Нагадаємо, велопробіг стартує уже сьогодні о 10:00 на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus