USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ВООЗ виступила проти закриття шкіл через COVID

6 Листопада 2020 18:08
Влада не повинна закривати школи через епідемію коронавірусу.

Про це заявив директор європейського відділення Всесвітньої організації охорони здоров’я Ганс Клюге, інформує Кореспондент з посиланням на видання Brussels Times.

«Немає причин говорити, що школи є одним з основних векторів передачі (коронавірусу). Ми повинні постійно тримати школи відкритими, бо ми не можемо дозволити собі втрачене покоління через Covid-19», – сказав Клюге.

За його словами, влада повинна до кінця утримувати навчання в класах і закривати школи тільки в крайньому випадку.

Представник ВООЗ при цьому виступив за посилення карантинних обмежень в Європі.

«Збереження статусу-кво – це не варіант. Завдяки широкому використанню масок і строгому контролю за зборами до лютого ми зможемо врятувати понад 261 000 життів у Європі», – заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Якцікаво Показати IP 6 Листопада 2020 20:22
ВООЗ має зиск від розповсюдження коронавіруса - як мінімум їм є що робити, а відповідно йде зарплата. До того ж вони мають моржу з затвердження різних протоколів, ліків, вакцин тощо. В деяких луцьких школах більша половина вчителів вже на лікарняному, деякі предмети взагалі немає ким замінити. Будемо рахувати що всі успішно видужають. Хто буде вчити дітей до Нового року, після? Звичайно, якщо в школі всі здорові, то закривати школи безглуздо, проте в даній стуації не закривати злочинно!
Анонім Показати IP 7 Листопада 2020 00:25
Діти приходять у школу з температурою, кашлем, соплями - ніхто нічого не контролює, ніякої соціальної дистанції- по двох за партою, не міряють температури, тільки наклейки розвісили скрізь - "ми готові"
Лучанка до Анонім Показати IP 7 Листопада 2020 20:48
Діти такі ж перенощики як і дорослі і що вони несуть з дому до школи і з школи додому ніхто незнає. В них є батьки, бабусі з якими ці діти проживають, які працюють в лікарні і в інших громадських місцях. Пів року тому треба було школи не закривати, а тепер це необхідно.... Чому в нас все через одне місце я не розумію! Якою логікою керується МООЗ я не розумію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus