USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Восени відновлять призов до армії

29 Серпня 2014 10:11
Відновити з осені цього року призов на строкову службу - таке рішення прийняло РНБО.

Про це повідомив заступник секретаря РНБО Михайло Коваль, - інформує Українська правда.

"Рада вирiшила вже з цiєї осенi вiдновити призов на строкову службу до Збройних сил України", - повідомив він на брифінгу в четвер після засідання РНБО.

При цьому Коваль зазначив, що військовослужбовці-строковики не будуть притягуватися до виконання бойових завдань у зоні АТО.

Останнiй призов до ЗСУ вiдбувся восени 2013 року. Навеснi 2014 року, згiдно з ранiше ухваленим рiшенням, призов залишався лише до внутрiшнiх вiйськ МВС України.

У зв'язку iз загостренням ситуацiї на сходi України голова Верховної Ради Олександр Турчинов пiдписав указ "Про заходи щодо пiдвищення обороноздатностi держави", яким поновлював призов на строкову вiйськову службу до Збройних сил у травнi-липнi 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 29 Серпня 2014 10:12
коментар було видалено
Анонім Показати IP 29 Серпня 2014 10:21
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 29 Серпня 2014 10:26
говориш заїждженими фразами! ще не придумав нових агрументів, що користуєшся лозунгами попередньої влади?..
Олег Показати IP 29 Серпня 2014 10:48
Донецькі бандити планували відмовитися від цього. Тепер кожен підліток після школи має два шляхи: дати взятку бандитській владі, або іти в рабство до олігархічної хунти.
Анонім Показати IP 29 Серпня 2014 10:55
І кого будуть брати, як колись.Вмсі відкуплять,всі хворі на голову. У кого носик, у кого ножка, у кого плоскостопія.Знову заберуть дурних, а розумні будуть сидіти біля маминої спіднички.
ВОНО Показати IP 29 Серпня 2014 11:36
Є простий та дієвий вихід, всі хто бажає в дептати - держслужбовці - та навіть в слюсарі на державному підприємстві повинні пройти службу в армії, хто не служив тому працювати у приватного власника та не більше, і ніякі хвороби від цього не повинні звільняти - хворий ???сиди дома. Та ось біда наші *талановиті* керівники на таке не підуть бо не хочуть щоб їх діти з бидлом їли з одного котла та спали в одному окопі
Слюсар-електронщик до ВОНО Показати IP 29 Серпня 2014 12:34
А чого ти так зневажливо ставишся до сюсаря.Слюсар- це спеціаліст,який ремонтує складну техніку,яку дурному не осягнути,якщо вдома крана не відремонтує. Але зараз,ця професія рідкість,бо ніхто не учить слюсарів,оце ми відійдемо і будуть комп"ютерщики і економісти ремонтувати обладнання,якими забитий ринок праці.
просто слюсар до Слюсар-електронщик Показати IP 29 Серпня 2014 12:36
А ти воно ,що відремонтуєш,крім того, що настрочиш комента.БТР поремонтуєш, машину чи складного станка на заводі, а я зроблю все, що називається технікою.А то навіть слюсар, я спеціаліст,що візьму в руки,то зроблю
Бо до Слюсар-електронщик Показати IP 29 Серпня 2014 12:59
зараз кожне гівно, яке перекладає папірці з місця на місце, вважає що воно велика цяця, не усвідомлюючи, що є люди -професіонали, які зайняті ділом, роблять реальну роботу, а не видимість, і саме вони годують і утримують дармоїдські роздуті всіляки адміністрації.
до Слюсар-електронщи до Бо Показати IP 29 Серпня 2014 13:19
Щиро дякую,видно що ви людина розумна і знає,що таке робота слюсаря,Так,важка,але я її роблю.Мені приносить велике задоволення,коли відремонтую обладнання і воно працює.Знайду поломку, пометикую, і внесу своє,свою душу в цю роботу.Дуже прикро,коли інженер не вміє прочитати креслення, або токар,особливо молодь, не зробить деталь,яку я намалюю точно,бо помилки бути не може, має бути все точно..
Ок Показати IP 29 Серпня 2014 13:34
Якщо вірно побудувати армію то приплачувати будуть шоб взяли служити. Приклад Бундесвер
DJYJ до Ок Показати IP 29 Серпня 2014 15:06
скільки ти готовий заплатити за право поїхати воювати в Іловайськ ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus