USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Воєнний стан: нардеп закликав Порошенка не робити нових злочинів

29 Листопада 2018 11:13
Порошенка закликають не спекулювати на житті військових, якщо йому наступного разу знову захочеться спробувати спровокувати Росію на агресивні дії. А також задля перемоги на майбутніх виборах не підставляти і не використовувати українських воїнів. Крім того, зі слів народного депутата Олександра Шевченка, за ті декілька місяців, які залишилися до виборів, у Порошенка вимагають не наробити нових злочинів і не принести ще більшої біди Україні і українцям.

Відповідне звернення оприлюднив у своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат, учасник президентських праймеріз УКРОПу Олександр Шевченко.

«Ми всі прекрасно розуміємо, що Росія на сьогоднішній день це - ворог, агресор і хамелеон, який, брешучи всьому світу про свої мирні наміри, готовий в будь-яку секунду розпочати великомасштабне вторгнення на нашу територію! Ми всі це прекрасно розуміємо вже протягом чотирьох років, і готові дати відсіч!

Але чи означає це, що треба провокувати цього ворога, свідомо даючи йому шанс скористатися ситуацією і втілити свою мрію, звинувативши нас?! Безумовно ні!

Чи означає це, що, розуміючи і передбачаючи дії ворога на будь-яку провокацію, Президент має право використовувати наших військових, молодих і відданих своїй Батьківщині хлопців, ризикуючи їхнім життям і свободою через страх програти вибори, втратити владу, і позбутися можливості і далі розкрадати і руйнувати Україну? Безумовно ні!

А чи повинен відповідати за такі дії перед судом і народом Головнокомандувач країни, який заради збереження свого крісла готовий привести війну в кожну оселю?! Безумовно так!

Пане Порошенко, вже дуже скоро настане час, коли кожен українець дізнається про всі ваші злочини проти народу, надавши вам належну оцінку, яка буде остаточно закріплена у вироці справедливого та незалежного суду! Спробуйте хоч ці кілька місяців, які залишилися до вироку вам і вашій банді, не наробити нових злочинів і не принести ще більшої біди Україні і українцям!

Але раптом, Петре Олексійовичу, вам знову захочеться спробувати спровокувати ворога на агресивні дії, то я вас благаю, не підставляйте і не використовуйте наших хлопців, пожалійте їх і їхні сім`ї!

Краще зберіть всіх своїх спільників і поплічників, які разом з вами намагаються позбавити майбутнього Україну і українців, всі разом загрузіться на броньовані човники, які ваша «Ленінська кузня» втридорога продає армії, і спробуйте самі вчинити те, на що ви готові відправити справжніх патріотів своєї держави!

І, пане Порошенко, якщо вам пощастить, то ми всім світом будемо боротися за ваше звільнення з полону, а якщо ж не пощастить - то і так буває! Війна є війна!

Перед тим, як когось відправляти на смерть, пане Президенте, уявіть на їх місці себе і своїх близьких, і можливо це вас зупинить від подальшого гріха, який ви з легкістю брали на себе до цього!» - наголошує Олександр Шевченко.

Читати ще: Як за допомогою воєнного стану Порошенко готує крадіжку Центренерго

Нагадаємо, 25 листопада під час планового переходу з порту Одеси до порту Маріуполя буксир Військово-морських сил України був протаранений прикордонним кораблем Російської Федерації. Після цього окупанти застосували зброю проти кораблів ВМС України і захопили три судна. 23 українці стали військовополоненими РФ, шестеро з яких були поранені. Згодом оприлюднили список із прізвищами захоплених РФ українських моряків.

У відповідь Україна ввела воєнний стан у 10 областях терміном на 30 днів.

28 листопада підконтрольний Росії Київський районний суд Сімферополя заарештував на два місяці українських моряків, яких захопила ФСБ Росії в районі Керченської протоки.

Згодом один із захоплених Росією українських моряків напередодні інциденту в Керченській протоці говорив своїм родичам, що їм дали команду не зупинятися, якщо кораблям будуть перекривати дорогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus