USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Все буде добре»: на Бандерштаті виступив київський гурт «Веремій»

6 Серпня 2016 20:51
Другим на головній сцені «Бандерштату-2016» виступив столичний гурт «Веремій», який представляє собою цікаве стилістичне сплетіння modern-rock, alternative rock та heavy-folk.

Це поєднання - надзвичайно складне, потужне та магнетичне, адже твори музичної формації –це епічні полотна, вишиті складною музичною технікою, прикрашені звучанням флейти й скрипки. Міфологічні сюжети їхніх пісень сповнені символічними образами, героїчними мотивами, романтичними загадками.

Зокрема, музиканти виконали свою найоптимістичнішу композицію «Все буде добре», чим надихнули учасників фестивалю на оптимізм та гарний настрій.

Уже добряче розігріта попередніми учасниками фестивалю публіка не скупилась на емоції, а також на танці та аплодисменти.

Нагадаємо, Інформаційне агенство Волинські Новини веде он-лайн трансляцію другого фестивального дня «Бандерштату-2016».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СБУ Показати IP 6 Серпня 2016 21:41
Утопився хлопчина, якого батьки відпустили на бандерштат, яке горе батькам в країні війна , кожен день гинуть наші хлопці, бандерштат гуде, ганьба організаторам та владі. ПОЗОР.
Ахванасій Показати IP 6 Серпня 2016 22:52
Мушу вас розчарувати.В цій країні ніколи не було добре, не є добре і ніколи не буде добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus