USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Олександр Савченко розкритикував очільницю управління освіти ОДА

3 Квітня 2018 10:47
Лекцією без пропозицій та результатів назвав доповідь керівниці управління освіти, науки та молоді ОДА голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 3 квітня.

Про хід підготовки до оздоровлення учнівської молоді у 2018 році доповідала начальник управління освіти, науки та молоді ОДА Людмила Плахотна. Вона повідомила про низку проблем, що існують в області. Йшлося про те, що не всі ОТГ передбачили кошти на оздоровлення дітей, а низка закладів не має пожежної сигналізації та просочених вогнетривким розчином дерев’яних конструкцій. Комплексна перевірка планується на першу декаду травня.

Олександр Савченко зауважив, що доповідь чиновниці більше нагадувала лекцію і її варто було б назвати «про незадовільну підготовку до оздоровлення дітей». Він наголосив, що якщо не вирішити проблеми, оздоровити дітей не вдасться. Також відзначив, що Людмила Плахотна нічого не пропонує, зокрема, не говорить про те що потрібно припинити передачу деяких закладів в ОТГ, тому що на цьому етапі можна втратити все.

«Мені дають багато інформації про те, що Людмила Плахотна йде дещо не в тому напрямку. Оздоровлення почнеться вже у травні. Все, що Ви назвали – це страх», - відзначив голова ОДА.

«Ми не в школі і двійку я ставити не буду. Але Ви не зрозуміли, що я хочу від кожного в залі. Збирайте нараду, я на ній буду присутній, дивіться, чи є необхідність збирати усіх голів ОТГ. Немає динаміки і результату у Вас. На перший раз – усне зауваження, на службове розслідування Ви поки не тягнете», - резюмував Олександр Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Мирон Показати IP 3 Квітня 2018 11:00
Молодець голова, є надія, що усіх паразитів і бєздєльніків прибере.
Євроінтегратор Показати IP 3 Квітня 2018 11:02
Правильно все сказав. Поназбирували там статистів - констататорів фактів. А результат де? А пропозиції щодо вирішення проблем де? Пушкін їх вирішувати буде?
Рожище Показати IP 3 Квітня 2018 12:00
Нехай ще в Рожищах освіту перевірить. Там повний пі....ц...
123 до Рожище Показати IP 3 Квітня 2018 12:35
полішуче зачуханий, не в Рожищах, а в Рожищі!!!
Геть! до 123 Показати IP 4 Квітня 2018 17:45
Або коханку Линдюка в Маневичах!
Горедітям до Геть! Показати IP 4 Квітня 2018 22:19
В реченні по 5-10 помилок робить, але для Линдюка ця "холостячка" приглянулася...
маслозавод до Рожище Показати IP 4 Квітня 2018 13:20
А шо витворяє завідуюча садком навпроти заводу - збирає гроші з батьків ніби на садок, а собі в кишеню, години пише на своїх людей, вона каже, що нхто
Василь Показати IP 3 Квітня 2018 12:12
Давно такого чекав від Губернатора! З таким бездарним підходом, посадовці, скоро почнуть вилітати із своїх крісел і цілком заслужено! Скільки незалежній Україні років - стільки всі і розповідають про проблеми, це ж набагато простіше, ніж щось пропонувати! Мій респект Савченку!
Турійськ Показати IP 3 Квітня 2018 12:24
У Турійську напевно пі....ц кращий
Іваничі Показати IP 3 Квітня 2018 12:26
Спасибі губернатору! "Дурь" нашої очільниці на відстані оцінив. А то звикла пальцями тикати: " Ти скажи, Ти скажи".. а сама ні бум-бум. Респект такому голові ОДА.
Петро Показати IP 3 Квітня 2018 12:43
Певно, Плахотна буде перша ластівка...
Анонім до Петро Показати IP 4 Квітня 2018 22:20
Уточненя: яка там ластівка - обскубана ворона!
sms Показати IP 3 Квітня 2018 13:48
Понти! Чи надовго хватить?
скептик Показати IP 3 Квітня 2018 16:49
проблема не в плахотній. проблема у відсутності державної стратегії. кожен міністр освіти починає бурхливо впроваджувати якісь псевдорехформи. а освіта як була в ЗП, так і залишилась. зрештою, як і все в державі. олігархат (= влада) зайнятий власним збагаченням, при чому винятково бажанням урвати швидко і якнайбільше. на стратегічний розвиток держави всім глибоко нас!ати
ДАААа Показати IP 3 Квітня 2018 17:15
Все як при совку ,критикувати вміє, догани , службове розслідування .... А навчити спочатку слабо .Зустрітися з кожним керівником департаменту особисто, вислухати, висунути вимоги, показати майтер - клас . А тоді перевіряти і запитати
ПТО Показати IP 3 Квітня 2018 20:39
SMS |13:48| стверджує: "Понти!" ... Спростування або підтвердження думки sms покаже вирішення проблеми ЛВПУ.: - Училище розкрадене директорами - клоунами і їх "помічниками" (гол. бух., завгоспи, старший майстер, .........) при сприянні управління освіти (особливо, коли "керували" Попович з Грушкою).Більшість злодіїв продовжують працювати в училищі; деякі добровільно - примусово позвільнялись. Порушено шість(!) кримінальних проваджень, об*єднаних в одне. Справа до суду не передається - очевидно після реформи суди мільйонні афери не розглядають(?) За час так званого слідства училищні "спеціалісти" примудрились розкрасти ще й зварювальну майстерню. Процес розкрадання училища триває... В училищі продовжує працювати викладачем ексдиректор Батов, засуджений за скоєння кримінального злочину: вимагання в учнів грошей. Продовжує працювати в училищі і його дружина, яка побила ученицю. Управління провело службове розслідування і довело до відома колективу училища, що керівник гуртка Батова порозумілась з ученицею. В учениці претензій не має - питання вичерпано.... В останні роки керівники управління освіти часто змінюються, як і директори ЛВПУ. Але всі спільними зусиллями кришують "справи", які фігурують в кримінальних провадженнях і сприяють новим злодійським діям училищних аферистів. - Є можливість новому голові ОДА проявити принциповість і спростувати "понти sms". Бажаємо успіхів!
ІВАНИЧІВСЬКІ ЖИТЕЛІ Показати IP 3 Квітня 2018 22:36
А ще КРЕВСЬКУ треба гнати в шию.Висловили недовіру ,а вона сидить приклеєна до крісла. Табір "барвінок" вона завалила і нічого не робить. Не буде там оздоровлення дітей.Вже давно треба було там все зробити.Ганьба такій голові РДА!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus