USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Встановлять пам’ятний знак християнському милосердю

2 Квітня 2012 17:27
Пам’ятний знак християнському милосердю встановлять у Луцьку до кінця 2012 року.
Про це повідомив заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк 2 квітня під час засідання Волинської Ради Церков.
Чиновник розповів, що гроші на встановлення пам’ятного знака християнському милосердю збиратимуть громадою. «Це буде загальнообласна благодійна акція», ‒ сказав Курилюк.
Також він висловив думку про те, що волиняни завжди вирізнялися бажанням робити добро. Тому Курилюк вважає, що мешканці області охоче долучаться до акції.
Ідею встановлення пам’ятного знака громадськості представлять після Великодня. Нині ж, як розповів Курилюк, уже розроблений проект.
Заступник губернатора також додав, що ідею створення пам’ятного знака християнському милосердю обговорювали уже давно і встановлять його вже цього року.
«Це буде серйозний крок до толерантності, до об’єднання», ‒ додав Олександр Курилюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
бу Показати IP 2 Квітня 2012 18:52
сильные державы не парятся такой мурой как толерантность(сша,ес,китай,россия)!!!только псевдо независимые придатки,губернии,банановые республики волнует этот вопрос.
анонімус Показати IP 2 Квітня 2012 20:27
"християнське" і "милосердя" гм, що ж між ними спільного?
Спостерігач до анонімус Показати IP 3 Квітня 2012 09:19
Ось вам реальний приклад християнського милосердя. Православний священник зі своїми братами і сестрами во Христі допомагає сотням дітей, а багатьох він навіть всиновив. Кому цікаво можете подивитись ось ссилка http://www.youtube.com/watch?v=sDPI1Fr0lyI P/S/ Так що анонімус, замість того, щоб анонімувати перед монітором, займіться чимось корисним.
Роман Показати IP 3 Квітня 2012 10:13
А давайте поставимо ще пам'ятник Розуму, Честі, Совісті, Сильному Духу (можна і Святому), Національній Самосвідомості, Світлому Майбутньому. І якийсь чинуша теж може сказати (копіюю) «Це буде серйозний крок до толерантності, до об’єднання». Це ж хворе якесь! Просто нечувано - ставити пам'ятники милосердю. Це значить похоронити його та приходити до каменя з відчуттям "світлого смутку". Хворе!!!!! Буди милосердним і ставити пам'ятнички Милосердю - речі не лише різні, але й протилежні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus